Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Horizon 40HL5300F, televizor FHD cu tuner dublu

Dacă sunteți interesat de un televizor cu o diagonală de peste 1 metru atunci recomand modelul Horizon 40HL5300F care are un ecran de 102 cm și o rezoluție de 1920×1080 pixeli. Acesta nu doar are rezoluție Full HD, ci e perfect pentru vizionarea diferitelor posturi TV la calitate HD deoarece beneficiază de tuner dublu DVB T/C.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Vizual se poate vedea că arată precum un Samsung, iar dacă vă deranjează aspectul piciorului atunci puteți apela la un suport TV 200×200 ca mai apoi să-l puneți pe perete.


Facilități

Principalele lucruri cu care vine acest model ar fi ecranul măricel de 104 cm (diagonală de 40 inci), rezoluția 1920×1080 pixeli, tunerul digital, posibilitatea montării pe un perete și multitudinea de porturi.
Poate fi utilizat și pe post de monitor deoarece are porturile necesare, iar acest lucru ne ajută să vedem filme la calitate superioară de pe un laptop ori desktop.
Dispune și de slot CI+, iar acesta ne ajută să conectăm un card specific pentru a vedea posturi HD de la cablu ori televiziunea terestră.

Pro și contra

Apreciez la acest model mai multe lucruri printre care aș aminti consumul redus de curent, că oferă o imagine de calitate bună, posibilitatea montării pe un perete și că are 3 HDMI-uri.
Nu ar fi stricat dacă ar fi avut niște unghiuri de vizualizare mai bune, adică 178/178 grade și rezoluție 4K. Unii cred că ar fi apreciat și dacă ar fi avut Android sau ceva de genul. Acest neajuns poate fi compensat cu Chromecast (aceasta e cea mai ieftină soluție de media player de la Google).

Concluzii

În cazul în care vă doriți un produs de calitate care să ofere niște imagini de calitate superioară, dar care să aibă și un preț ok atunci vă recomand Horizon 40HL5300F.
Dacă nu știți mare lucru legat de brandul Horizon atunci trebuie spus că e unul românesc prezent pe piață de mulți ani. Se laudă cu multe produse de calitate apreciate de clienții români.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu