Horizon 39HL855, televizor 99 centimetri

Horizon 39HL855 e un televizor foarte avansat din punct de vedere vizual, dar și al caracteristicilor din dotare. Vine cu un ecran de 39 inci (în centimetri e aproximativ 99 cm) și cu rezoluție Full HD. Dar, nu acesta sunt lucrurile care te vor face să-l cumperi, ci faptul că are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Alături am pus și o poză așa încât să-ți poți face o părere despre cum arată acest model. Poți vedea că e un model alb, dar nu e exclus să fie disponibil și pe negru. Legat de design poți să vezi că are un aspect foarte modern și nou în același timp deoarece face parte din gama 2014.

Televizorul pe alb.
Televizorul pe alb.

Detaliile tehnice sunt ok, adică vine cu un ecran mare de 100 centimetri, rezoluție 1920×1080 pixeli și tuner digital dublu. Ce vreau să spun prin dublu? Păi, e DVB C și DVB T… lucru ce presupune că are suport pentru vizionarea posturilor TV la calitate HD, indiferent că e vorba despre posturi de la cablu ori de la televiziunea terestră (nu avem televiziune HD terestră în România).
Rezoluția sa e una foarte mare, dar nu o să te ajute la prea mult deoarece de la o anumită distanță nu mai faci diferența dintre HD și Full HD. Deci, 1080p/Full HD e mai mult de marketing.

Ce apreciez eu al acest model al anului 2014 ar fi aspectul diferit față de generațiile anterioare, că nu are un consum mic de curent (circa 59W), multitudinea de porturi și cei 100Hz (Clear Motion Engine). Multele porturi te vor ajuta să conectezi multe dispozitive la el, iar având două HDMI-uri poți să conectezi o consolă și eventual un player media avansat.
Din păcate nu are incorporat un soft prea inteligent și de aceea nu e Smart TV.

Modelul acesta se adresează celora care vor să facă trecerea de la CRT la LED și sunt în căutarea unui televizor plat ieftin. Cred că ar fi un excelent cadou pentru părinții dvs. deoarece știm cu toții că persoanele la o anumită vârstă nu mai au tangențe cu tehnologia de vârf.

Te-ar mai putea interesa