Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Horizon 39HL752, TV LED Full HD 99 cm

Horizon 39HL752 e un televizor LED de 99 cm cu rezoluție Full HD și cu un design deosebit. E oferit de un producător cunoscut și cu experiență în domeniu. După cum bine ști, nu sunt multe astfel de modele – cu diagonala de 39 inci. Majoritatea au o diagonală mai mică, dar acesta e perfect pentru sufragerie ori pentru un dormitor mare. Poate fi montat pe un perete dar îl puteți pune și pe o masă TV deoarece nu e chiar așa de mare. Datorită conectivității HDMI, se pot conecta două gadgeturi la el care au interfață similară.

Prețul e foarte bun ținând cont de diagonală și concurență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Televizorul

Televizorul

Tehnologia de iluminare este LED și care e cea mai populară la ora actuală deoarece oferă multe avantaje. Are două difuzoare de ^W fiecare, deci nu e nevoie neapărat de boxe externe. Diagonala de 99 cm sau 39 inci e însoțită de o rezoluție FullHD și nu cred că veți găsi modele cu ecran HD. Caracteristicile de imagine sunt multe: scanare progresivă, contrast dinamic, reducere digitală a zgomotului și unghiuri de vizibilitate de 178/178 grade (orizontală/verticală).

Tunerul TV e unul digital ca la majoritatea DVB-T-C MPEG4 și poate recepționa posturi TV în format HD. Are player multimedia integrat cu funcție de redare și înregistrare, dar e nevoie de un stisk USB sau de un HDD. Are ca și conectori; 2 HDMI-uri, VGA, Scart, intrare audio PC etc. Nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește consumul deoarece 59W e consumul maxim (atunci când setați o luminozitate mai mare). Caracteristicile speciale sunt următoarele: PVR ready (înregistrare USB), TeleText 1000 pagini, NTSC Playback și cronometru pentru inactivitate. Acestea sunt dotări speciale pentru un televizor ieftin, însă cele din seriile Smart, cu siguranță oferă mai multe.

Plusuri: are consum redus de energie, design elegant, unghiuri de vizibilitate mari (ideale pentru cei care țin la calitate video din diverse unghiuri), două HDMI-uri, difuzoare puternice etc.
Minusuri: nu are multe caracteristici speciale.

Horizon 39HL752 e un televizor generos ca dimensiuni și care poate înlocui orice televizor vechi datorită tipului de ecran și iluminării LED. Nu e vorba de un televizor prea sofisticat dar poate fi transformat ușor într-un Smart TV dacă mai achiziționați un media player corespunzător (cu Android și WiFi e perfect). Un Smart TV oferă funcții superioare, aplicații, conectivitate la internet prin intermediul software-ului și unui router/mufe LAN.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Mihai

    Detin si eu acest televizor si este foarte slab calitativ, panel-ul este Edge LED, cu mult sub IPS, softul este foarte prost, de incurca de multe ori in canale, sau le schimba greu. Marca este practic noname, am mai avut un monitor Horizon si l-am vandut cu mare drag. Acest televizor l-am comandat de la EMAG si a durat super mult livrarea, nu recomand!

Lasă un comentariu