Horizon 39HL5320H, televizor de 99 cm la preț atractiv

Televizorul Horizon 39HL5320H e un model mare și care poate îl veți instala în sufragerie sau chiar în dormitor. Sunt și televizoare mai accesibile cu diagonală de 80 cm, dar eu aș alege pe acesta deoarece nu vă puteți uita alături de familie la un film pe un ecran atât de mic. Chiar dacă nu are o rezoluție foarte mare, nici nu trebuie mai mult pentru că posturile TV sunt cel mult HD și poate filmele de pe PC nu au o rezoluție mai mare. Aș putea spune că acesta e superior  altor modele din același buget, însă variante mai scumpe de la același brand pot fi mai interesante pentru că oferă ceva în plus (mă refer la specificații tehnice).

Noua generație oferă un design îmbunătățit și se poate vedea în zona logo-ul că rama e mai îngustă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu oferă acea interfață Smart care am văzut-o pe altele, dar poate că nici nu ați fi folosi-o. Difuzoarele stereo de 16 W sunt pe măsură și nu aveți ce să le reproșați, dar se poate folosi un soundbar pentru un plus de putere în sufragerie.

Nu mai e necesar acel receiver suplimentar pentru anumite posturi, ci doar un card pentru slotul disponibil numit CI+.

Păreri pro și contra

Poate fi montat cu ușurință pe perete dacă aveți deja kitul de montare, iar spațiul de pe masă crește pentru un eventual media player sau laptopul vostru. Are un consum foarte mic de energie pentru că discutăm de un gadget nou și se datorează și rezoluție 720p. Se pot conecta mai multe la acel televizor pentru că are 3 porturi HDMI și chiar o intrare pentru PC. Eu recomand portul HDMI deoarece e necesar un cablu audio/video, adică vă veți folosi de difuzoarele televizorului când conectați un PC.

Horizon 39HL5320H e echipat cu un tuner bun și pe un ecran cu unghiuri de vizibilitate de 178 grade, imaginea se va vedea chiar foarte bine. Playerul cu interfață USB e prezent pe toate televizoarele, dar funcționalitatea diferă de la un model la altul. Pe acesta pot fi rulate cele mai populare fișiere media și acele fișiere se copiază pe stick sau hard disc.

Te-ar mai putea interesa