Horizon 39HL5309F, televizor din gama Diamant

Televizorul LED Horizon 39HL5309F e un model care se adresează românilor deoarece face parte din gama Diamant, un televizor care a fost destul de popular în trecut. Are un design deosebit și se poate vedea din poza de jos că are piciorușe subțiri, iar rama e îngustă. Chiar îmi place cum arată și nu e nevoie de un buget foarte mare pentru a avea un televizor „arătos” pentru sufragerie. Nu e nevoie de o interfață Smart, dacă îl veți folosi strict ca un televizor clasic (programe TV sau redare de filme cu ajutorul playerului multimedia).

Horizon oferă destul de multe televizoare care pot fi și Smart (cu o interfață specială – HOS 2.0). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Face parte din generația 2017 care oferă destul de multe tehnologii și caracteristici tehnice superioare. Sistemul audio al acestui televizor e suficient de puternic și clar dacă nu obișnuiți să dați volumul la maxim. Dacă vreți să-l folosiți pentru a viziona filme alături de prieteni, atunci puteți lua în calcul un soundbar ori un sistem audio 2.1.

Diagonala de 99 cm e de ajuns pentru a viziona un film 1080p, chiar nu cred că-l veți folosi ca un televizor clasic deoarece oferă o imagine plăcută. Abonamentul TV oferă doar calitate HD, de aceea unii preferă Smart TV-uri cu aplicație Netflix.

Păreri pro și contra

Calitatea video e satisfăcătoare deoarece are o rezoluție superioară și o tehnologie care îmbunătățește claritatea și culorile imaginii (CME). Are cele mai uzuale porturi pentru a putea conecta aproape orice gadget la acest televizor. Oricum, cele mai des folosite porturi sunt HDMI-urile și USB-urile, pentru a conecta laptopul sau un stick USB. Playerul multimedia integrat are o funcționalitate limitată și ceva mai simplu e să folosiți un media player extern care suportă multe formate media și chiar subtitrări. Poate fi ceva mai mare decât masa TV de la vechiul model, de aceea e compatibil cu anumite suporturi pentru perete – VESA 100 x 100.

Horizon 39HL5309F poate fi pus în orice cameră pentru că nu e foarte mare și iasă destul de ușor în evidență datorită designului elegant.

Te-ar mai putea interesa