Horizon 32HL805, televizor LED de 80 cm

Horizon 32HL805 e unul dintre puținele televizoare albe de la acest brand și cu astfel de caracteristici. E destul de mare însă nu e un televizor care să ocupe mult spațiu în sufragerie sau unde doriți să-l puneți, Având în vedere că e alb, s-ar potrivi perfect pe un perete alb, dar e nevoie de un kit de montare. Caracteristicile sale speciale sunt evidente: iluminare LED, slot CI+, refresh de 100 Hz și redare USB. E ieftin și pentru că e un televizor HD dar poate că nici nu obișnuiți să vizionați filme 1080p. dacă nu vă place playerul integrat, un media player extern întotdeauna e superior în special pe partea de suport (poate reda mai multe formate).

Dacă vreți un televizor de 81 cm ieftin, nu văd de ce nu alegeți acesta. Cele de la branduri cunoscute sunt și destul de scumpe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

E un LED al anului 2014 și se poate observa și după design, e mai elegant. Are difuzoare de 6 W fiecare, imagine de 81 cm, aspect lat, rată de refresh superioară – 100 Hz, rezoluție HD Ready etc. Acestea sunt cele mai importante caracteristici și cu siguranță un televizor mai scump oferă mai mult. Dar trebuie să țineți cont de bugetul alocat și necesități.

Are un tuner TV DVB-T/C, player integrat, HDMIuri, un USB, Scart, slot CI+, VGA și video composite. Numărul de HDMIuri nu e același la toate televizoarele dar apreciez când sunt mai multe. Spun asta pentru că pot fi conectate atât un player cât și un laptop (ambele au HDMI). Deci televizorul poate fi folosit ca monitor dar are are tuner TV. Fiind un televizor destul de clasic are puține dotări speciale ori funcții.

Plusuri: are 2 HDMIuri, arată bine, e ieftin, 100Hz, redare USB și tuner TV performant.
Minusuri: nu are multe caracteristici speciale.

Horizon 32HL805 e oferit de un producător nu foarte cunoscut, însă are o experiență destul de îndelungată în acest domeniu. Dacă nu vă plac televizoarele mari, atunci există multe alternative de la acesta. Oferă chiar și televizoare Smart, însă partea software diferă de la un brand la altul.

Te-ar mai putea interesa