Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Horizon 32HL7330H, televizor Smart de 81 cm

Acest brand oferă cele mai ieftine televizoare Smart și în acel preț oferă o diagonală generoasă. Horizon 32HL7330H e unul dintre acele modele și din poze se observă că are un design elegant. Culoarea neagră e clasică și plăcută pentru că e însoțită de un finisaj lucios, care îi dă un plus de eleganță. Alte serii oferă un design alb sau chiar pe alte culori, dar nu au aceleași caracteristici. Interfața Smart diferă de la un brand la altul, în special dacă e una concepută de producător și nu e Android.

Caracteristicile sale speciale reies din poza de jos și e important că aveți acces la cele mai populare aplicații – Netflix și Youtube. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poate fi pus în dormitor sau în birou pentru a viziona posturi TV, știri sau filme din diverse surse că doar e un Smart TV. Specificațiile bune și mărimea sa sugerează că poate fi folosit ca un monitor. Nu mai trebuie să folosiți boxe pentru că are un sistem audio integrat, iar dacă vreți mai multă putere, atunci puteți folosi sistemul audio al PCului.

Imaginea e foarte clară pentru că are un panou de tip Direct LED, tehnologie avansată Clear Motion Engine Dinamic și unghiuri de vizionare mari. CME 100Hz e ideală în momentele în care vizionați meciuri de fotbal sau Formula 1 pentru că adaugă cadre suplimentare.

Păreri pro și contra

Calitatea imaginii e bună cu toate acele caracteristici speciale, dar să nu uităm nici de specificațiile tehnice. Playerul multimedia integrat are un suport media destul e avansat pentru ca voi să puteți rula orice format mai popular. Astfel, nu trebuie să țineți laptopul sau un media player lângă TV. Dacă nu vă place că e cam mic, optați pentru cel de 109 cm sau poate preferați culoarea albă. La acela, sistemul audio e puțin mai puternic, însă această regulă nu e respectată de orice brand.

Horizon 32HL7330H are un sistem audio performant și pentru o sonorizare ceva mai bună, aș recomanda să conectați un sistem audio 2.1. E foarte popular soundbarul pentru că e compact, elegant și puternic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu