Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Horizon 32HL7330F, model smart cu rezoluție FHD

Dacă sunteți interesați de un televizor de 81 centimetri cu soft smart până în 1000 lei atunci modelul Horizon 32HL7330F ar fi o variantă. Softul e atât de avansat încât are aplicații pentru Netflix și Youtube.
Brandul Horizon e prezent pe piață de câțiva ani, iar fiabilitatea produselor sale e una ok având în vedere că are o garanție de 3 ani… standard.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi. Din imaginea de alături se poate vedea că acest aparat are un design similar cu al televizoarelor Star-Light. Probabil datorită faptului că sunt făcute de același producător, adică Vestel.


Pro

Software-ul televizorului e unul numit HOS 2.0, fiind e platformă Horizon Smart TV. Aceasta e bazată pe Opera TV Store, iar în acest fel are și browser Opera.
Cu aparatul Horizon 32HL7330F puteți viziona conținut din multiple surse precum cablu (inclusiv transmisii digitale), Internet, calculator (are funcție monitor) sau memorii externe.
Multe televizoare de top nu au DTS, însă acesta are. Din această cauză o să auziți sunetul din fișiere mkv.
Tunerul integrat e unul triplu de tipul DVB C/T2/S2, iar în acest fel puteți savura conținut HD de la cablu sau alte transmisii.
Puteți să-l puneți pe un perete prin intermediul unui suport TV 200×100. Cu un astfel de suport economisiți spațiu.
Având ecran LED economisiți la factura electrică deoarece puterea consumată e de 45W.

Contra

Rezoluția ecranului nu este UHD, dar având o diagonală de 32 de inci nici nu ar fi optimă această rezoluție. UHD/4K e recomandat pentru diagonale de la 43 inci în sus.

Concluzie

Dacă vă doriți un televizor modern atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea. Poate fi utilizat acasă ori la în scopuri comerciale (la restaurant/pensiune/hotel).
Partea smart e una elementară, dar e mai bine decât nimic. Cei mai mulți vor alege televizorul pentru imaginea bună și pentru că se pot conecta multiple dispozitive la el (are multe porturi).
În cazul în care doriți să conectați un laptop/PC recomand să conectați prin intermediul portului HDMI.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu