Horizon 32HL7301H, televizor HD Ready cu slot CI+

Televizorul Horizon 32HL7301H e unul din cea mai recentă generație, de aceea are CME 100Hz, slot CI+ și PVR Ready. Bineînțeles, refreshul e același ca la oricare alt televizor LED – 60Hz, doar că imaginea e una mai bună decât la generațiile precedente. Rata de reîmprospătare e puțin mai mare dar tot nu se compară cu cea a monitoarelor de gaming, doar că vă doriți un televizor care poate nu va fi pus pe birou. Poate fi folosit ca un monitor pentru că are specificații tehnice modeste și imaginea e una HD Ready.

Arată foarte bine într-o cameră cu aceeași culoare sau e suficient să fie mai luminoasă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Posturile TV se văd mult mai bine pe un LED HD deoarece tunerul digital recepționează posturile HD și există și slotul CI+ (dacă e nevoie).

Tot mai multe televizoare stau excelent la capitolul conectivitate și pot spune că nu e nevoie de mai multe HDMI-uri că doar nu e un televizor de ultimă generație la care să conectați mai multe gadgeturi. Puteți pune un laptop lângă dacă aveți un cablu HDMI și redarea conținutului media va fi mult mai simplă, pentru că televizorul devine un monitor.

Păreri pro și contra

Televizorul prezentat poate fi pus perete cu un suport compatibil care costă destul de puțin sau poate că îl aveți deja. Arată excelent alături de un mobilier alb sau poate vreți să-l asortați cu altceva. Acesta e dotat cu un player multimedia incorporat care vine cu funcții de înregistrare și redare media, după cum am menționat în paragraful de sus. Pentru acesta trebuie să dețineți un stick de memorie suficient de mare pe care să stocați fișierele preferate. Formatele suportate sunt cele populare, deci nu cred că veți întâmpina probleme în acest sens.

Horizon 32HL7301H face parte dintr-o serie care nu oferă multe variante dar poate că nici nu vă doriți ceva mai mic ori mai scump. Un televizor de 80 cm poate fi pus oriunde, chiar și în camera de zi unde aveți musafiri sau vă petreceți seriile alături de cei dragi.

Lasă un comentariu