Horizon 32HL705, televizor HD de 81 cm

Horizon 32HL705 e un televizor de 32 inci (81 centimetri) care nu doar arată bine, ci are niște caracteristici de top cum ar fi ecranul cu rezoluție HD, unghiurile excelente de vizibilitate, sunetul ok și tunerele digitale pentru a viziona posturi HD. Deci, acest televizor e numai bun pentru cineva în căutarea unui televizor ușor de folosit și care să arate bine.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani priim un televizor care poate fi utilizat cu ușurință și care are media player pe USB așa încât să puteți viziona unele tipuri de fișiere multimedia.

Televizorul
Televizorul

Pe partea de caracteristici acest televizor are un ecran de 81 centimetri, unghiuri de vizibilitate de 176/176, tunere digitale (DVB C și T), meniuri simpliste și rezoluție 1366×768 pixeli. Beneficiază de un timp de răspuns decent, iar pe parte de conectori are două porturi HDMI, USB și slot CI.
O caracteristică superioară de imagine e prezența refresh-ului de 100Hz, lucru care aduce o imagine mult superioară televizoarelor care au doar 60Hz.

Lucrurile care trebuie apreciate la acest model sunt aspectul modern, prețul deloc mare și performanța în afișarea imaginii. Nu ar fi fost rău dacă ar fi avut un software extensibil cum ar fi sistemul de operare Android, dar astfel de televizoare nu și-au făcut apariția pe piață, încă. Timpul de răspuns fiind de 20 milisecunde nu aș putea spune despre aparat că e unul pe care eu să-l recomand la jocuri deoarece probabil că se va vedea un ușor lag.

Concluzia mea referitoare la acest aparat e că-și merită prețul, însă nu ar trebui să vă bazați prea mult pe playerul integrat deoarece nu poate concura cu unul dedicat… care nici nu costă mult (vreo 200-300 lei).
Poate fi televizorul perfect pentru cineva care are vagi tangențe cu tehnologia sau pentru cineva care vrea un televizor simplu cu care să se uita la emisiunile preferate. Deci, cred că ar fi un cadou perfect pentru cineva de genul părinților deoarece știm cu toții că un Smart TV i-ar încurca mai mult decât i-ar ajuta.

Te-ar mai putea interesa