Horizon 32HL605, televizor ieftin

Actualizare: modelul 32HL605 are acum o reducere de 20% deoarece face parte din promoția „orice TV în promotie: 20% CADOU si pana la 2000 lei reducere”

Oferta a expirat. Actualizare 27.06.2013: Horizon 32HL605 e disponibil acum la un preț de 899 lei deoarece e la promoție. Reducerea e de 250 lei.

Articolul din 9.10.2012:
Horizon e un brand de renume când vine vorba despre televizoare ieftine și bun. Modelul Horizon 32HL605 e un televizor LED de 81 centimetri care are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un aparat TV care are rezoluție optimă vizionării filmelor HD, are tuner DVB C și player multimedia capabil. E mai mult un televizor pentru persoanele care nu vor un TV inteligent cu porturi de rețea și suport pentru aplicații. Un televizor Smart costă mai mult și e mai greu de manevrat pe când acesta are meniuri foarte simple și nu o să vă încurce deloc.

Poze

32HL605 e un model care arată foarte bine și dacă o să-l analizați vizual cu 26HL600 atunci o să constatați că nu diferă foarte mult pe partea de estetică. E de culoare neagră și chiar dacă diagonala ecranului e de 32 de inci nu o să aveți probleme cu montarea sa deoarece are o greutate de 10 kilograme care e o greutate mică.

Aparatul

Specificaţii tehnice

32HL605 nu excelează la capitolul caracteristici, dar se descurcă de minune în redarea filmelor de pe memorii USB ori de pe harduri externe. Tunerele digitale DVB C și DVB T vă vor ajuta și ele destul de mult deoarece cu ele o să puteți vedea posturi TV HD. Despre playerul multimedia integrat trebuie știut că poate reda poze *.jpeg, melodii *.mp3, filme *.mkv și nu văd de ce nu le-ar reda și pe cele *.avi.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; dimansiunile sale nu sunt exagerate pentru un televizor cu diagonala de 80-81 centimetri; o să puteți vedea filme de pe USB, calculator (prin intermediul portului VGA) și de la cablu la o calitate superioară; garanía standard de 2 ani o să poată fi mărită la 3 ori 4 ani pe bani puțini.
Contra: ercanul fiind mare putea avea rezoluție Full HD.

Concluzie

Dacă vrei să-ți schimbi vechiul TV cu tub catodic atunc iacest LED cred că ar fi o variantă bună deoarece are un consum mic de curent și oferă o claritate foarte bună a imaginii deoarece are o rezoluție de tip HD+. Eu cred că e păcat că nu are rezoluție Full HD, dar dacă aveți o cameră mare și televizorul e departe atunci nu prea contează deoarece de la o anumită distanță nu se mai sesizează diferența între 720p și 1080p. 😉

Te-ar mai putea interesa