Horizon 32HL5320H, televizor HD Ready ieftin

Televizorul LED Horizon 32HL5320H va fi pus într-o cameră destul de mare pentru că diagonala sa măsoară 80 de cm. În general, televizorul se alege în funcție de camera în care va fi pus, dar e importantă și distanța de la care îl veți privi. Acesta arată excepțional într-o sufragerie minimalistă și piciorușele subțiri chiar nu iasă în evidență, plus că oferă o bună stabilitate televizorului. Principalele caracteristici ale acestui televizor pot fi văzute din poza de jos.

Din poza e jos se poate observa noul design al generației 2018, adică e mult mai subțire rama ecranului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă nu are software cu aplicații, se poate conecta la PC ca un monitor doar că e mult mai mare în același buget. Îl puteți folosi și în birou dacă vă place conținutul video (filme), iar pe un ecran mare toate detaliile sunt mai vizibile. Aș putea spune că se adresează celor care nu au un monitor sau poate au un laptop.

Pe de altă parte, sunt utilizatorii mai pretențioși care nu vor o rezoluție mică și țin mult să aibă cel mai bun panel de pe piață. Ideea e că e de ajuns să aibă un contrast bun, sunet puternic și unghiuri de vizibilitate de 178 grade.

Păreri pro și contra

În acel preț chiar veți primi cele mai bune specificații tehnice posibile: imagine mare, rezoluție bună, conectivitate superioară, 100 Hz, Direct LED, difuzoare de 8 W fiecare, unghiuri de vizionare maxime etc. Panoul Direct LED e mai bun decât Edge LED din multe puncte de vedere. Sunt destul de multe motive pentru care merită să alegeți acest model și nu altul, gama de televizoare e tot mai variantă chiar și numai la acest brand. Veți vedea că și cele Smart sunt atractive dar poate nu vă interesează această parte a televizoarelor pentru că aveți deja un telefon pentru navigare web și conținut diferit.

Horizon 32HL5320H costă puțin și nu trebuie să așteptați prea mult pentru că promoțiile sunt limitate. Foarte puține branduri oferă astfel de gadgeturi, majoritatea se axează pe segmentul premium, unde veți găsi doar variante foarte scumpe.

Te-ar mai putea interesa