Horizon 32HL5309H, televizor HD de 80cm

Horizon 32HL5309H e un televizor de la un brand românesc, iar principalele lucruri care-l recomandă sunt diagonala de 80 centimetri, ecranul LED și tunerul digital dublu. Consumul de curent e mult redus comparativ cu cel al unui televizor CRT, iar acest lucru se datorează ecranului cu LED și modului Eco.
Eu sunt de părere că e televizorul perfect pentru orice încăpere și pentru vizionarea de divertisment din diverse surse (cablu, memorii externe etc).

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din punct de vedere vizual și al caracteristicilor. Primești ceea ce plătești, iar cum arată se poate vedea din poza de alături.

Caracteristici

Acest Horizon 32HL5309H se evidențiază cu un ecran de 81 centimetri (transformare aproximativă din 32 inci) care are o rezoluție 1366×768 pixeli și un panel de calitate care oferă unghiuri de vizualizare 178/178 grade.
Din păcate nu vorbim de spre un televizor smart, însă poate fi utilizat pe post de monitor, iar la el poți conecta un player cu Android întrucât are conectorii care te-ar interesa în acest sens (HDMI, trei la număr).

Avantaje

Cu un astfel de televizor ai mai multe avantaje printre care aș aminti consumul redus de curent, că arată bine, funcția monitor, imaginea de calitate și că are multe porturi.
Întrucât are o diagonală ceva mai mare trebuie știut că e compatibil Vesa 100×100, adică poate fi montat pe un perete cu ajutorul unui suport TV.

Concluzie

Dacă ești interesat de un televizor pe care să urmărești emisiunile preferate atunci acest model ar fi numai bun. E un aparat lansat la sfârșit de an 2017 și vine cu o fiabilitate excelentă. Garanția e una standard de 3 ani și poate fi extinsă la mai mult. De asemenea vă invit să profitați de promoția buy back valabilă la televizoare.
Despre brandul Horizon trebuie spus că e unul românesc, după cum am menționat și anterior, iar produsele sale sunt unele de calitate superioară. E cunoscut în special pentru televizoarele sale, air în trecut mai comercializau tablete PC.

Te-ar mai putea interesa