Horizon 32HL5307H, televizor cu imagine HD Ready

Televizorul LED Horizon 32HL5307H e cel mai bun exemplu că există soluții accesibile cu imagine superbă și sunet clar. Brandurile mai populare și-au îndreptat atenția doar spre segmentul premium, astfel că cel inferior e cucerit de alte branduri. Cu alte cuvinte, tendința e ca toate televizoarele să devină Smart ca și în cazul telefoanelor, iar eu pot doar să apreciez acest aspect. Bineînțeles, cel de jos e unul Non Smart, dar există și posibilități de upgrade în funcție de media playerul externe ales.

Pentru un buget puțin mai mare ați putea alege un televizor chiar și Smart. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Face parte dintr-o gamă nouă, de aceea are tehnologie ca și CME, iar panoul e de tip Direct LED. Acesta e mai scump decât Edge LED pentru că oferă o imagine mai clară indiferent cum l-ați privi. Spun asta pentru că are caracteristici tehnice ca unghiuri de vizibilitate 178 grade și contrastul e bogat. E echipat cu un sunet puternic – 16W, adică va fi și destul de clar în special când vizionați conținut de calitate.

Playerul multimedia suportă multe formate media și veți vedea că nu mai e nevoie de un cablu video, ci doar de un stick USB sau hard disc pe care să copiați filmele.

Păreri pro și contra

Chiar dacă nu va fi pus într-o cameră mare, el poate fi montat pe perete pentru a câștiga mai mult spațiu în cameră și poate că nici nu sunteți genul de persoană care dorește multă mobilă. Nu duce lipsă de porturi și orice televizor nou poate fi folosit ca monitor datorită specificațiilor tehnice foarte bune. Aveți de ales între portul HDMI și cel clasic, dar aș alege prin HDMI deoarece vă veți folosi de difuzoarele televizorului și imaginea e cu detalii mai multe.

Horizon 32HL5307H nu e precum un televizor de ultimă generație dar prețul e justificat și nu e nevoie de altceva dacă nu vizionați conținut 1080p. Posturile TV au calitatea maximă HD și e prezent slotul CI+ pentru cardul de la furnizorul de cablu (decodare a unor porturi).

Te-ar mai putea interesa