Horizon 32HL320, TV LED

Televizorul LED Horizon 32HL320 e asemănător cu 32H300 doar că ecranul nu e unul LCD, ci LED. Avantajul tehnologiei cu leduri ar fi o imagine mai clară, mai vie și un consum inferior de curent. Vine dotat cu multe tehnologii utile, iar playerul multimedia pe USB cred că vă va fi de folos pentru a împărtășii familiei ce poze aveți pe telefon sau pentru a arăta alte amintiri.

32HL320 e recomandat de ecranul său mare de 81 centimetri, de suportul pentru filmele Full HD și de un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Ecranul e unul foarte bun pentru încăperile mari sau chiar pentru cele mici, iar suportul FullHD se concretizează prin rezoluția nativă de 1920 pe 1080 a ecranului. 32HL320 nu are player intern performant, ci unul elementar, iar pentru a vedea filme Blu-ray se poate conecta un calculator sau un player extern prin intermediul portului D-Sub sau HDMI. E de preferat să folosiți conexiunea HDMI.

Poze

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

Horizon 32HL320 vine cu un ecran de 32 de inci care e îl face un TV ideal pentru vizionarea filmelor 1080p sau 720p, cât și a posturilor digitale. Din păcate nu are tuner DVB C, dar folosind un receptor de la firma de cablu o să treceți de acest mic inconvenient. Filmele de pe surse externe puteți să le vizionați conectând acele surse (laptop, player etc) la unul din porturile compatibile.

Va putea fi folosit și alături de o consolă, dar trebuie să țineți cont că 32HL320 e un televizor ieftin care nu a fost făcut special pentru jocuri. Timpul de răspuns de 5 milisecunde e unul bun, dar cum ziceam tot nu va face din TV unul de jocuri.

Păreri pro şi contra

Pro: aspectul exterior e plăcut, performanțele vizuale sunt decente, consumul de curent e mic și vine cu player integrat (dar să nu vă așteptați să puteți reda fișiere mkv sau alte tipuri).
Contra: aspectul exterior chiar dacă e plăcut nu pot spune că e unic și nu are tuner HD (la multe firme de cablu tot o să ai nevoie de acel decodor separat de TV, chiar dacă TV-ul tău are DVB-C.)

Concluzie

Ledul Horizon 32HL320 e un mode ieftin care o să-i încânte pe cei care vor un TV ieftin cu care pot urmării și filme de pe calculator la o calitate superioară. Dacă ești o persoană care nu vrei un Smart TV sau unul cu conexiuni de rețea atunci 32HL320 ar fi ideal pentru tine.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Horizon 32HL320, TV LED”

  1. E bun deoarece il detin si eu de ceva timp. L-am luat datorita caracteristicilor sale deoarece e unul dintre cele mai ieftine televizoare cu suport 1080. Nu stiu exact unde e facut pt ca nu am gasit situl producatorului dar nu prea conteaza acest lucru ci calitatea imaginii.

Comentariile sunt închise.