Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Horizon 32H320

Horizon e o firmă care face în general numai televizoare ieftin, iar televizorul LCD Horizon 32H320 e un nou model de la ei care excelează la partea de claritate a imaginii. Vine la un preț foarte mic deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi și pentru acești bani primim un TV cu ecran de 81 centimetri care are chiar și player multimedia integrat. Fiabilitatea TV-ului e una excelentă din moment ce TV-ul are o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită până la 4 ani.

Poze

Cam așa arată modelul 32H320 și din imagini se poate observa că nu excelează la partea de design, însă o să vedeți că imaginea e de o calitate foarte bună. Poate afișa fără probleme atât filme HD cât și Full HD datorită rezoluției sale mari. Culoarea aparatului e negru glossy, deci probabil că se va vedea praful pe el, dar așa e la majoritatea televizoarelor.

Din față

Din lateral

Specificaţii tehnice

32H320 are un ecran de 81 centimetri și e de tip LCD ceea  ce înseamnă că imaginea va fi clară, consumul de curent o să fie mic, iar TV-ul subțire. Are player integrat și pe partea de tunere are tuner digital dar doar de tip DVB-T. O să puteți conecta un laptop la TV deoarece aparatul deține D-Sub, adică VGA, cât și HDMI. Vine chiar și cu slot PCMCIA, ca și TV-urile Sony, dar nu știu dacă o să vă ajute la mare lucru.

Păreri pro şi contra

Pro: are o construcție robustă; prețul nu e deloc mare pentru un aparat care are o diagonală de aproape un metru; vine cu tuner digital; are player integrat însă nu știu cât de capabil e în redarea fișierelor *.mkv sau *.avi.
Contra: ecranul nu e LED și dacă era cu leduri atunci avea un consum de curent și mai mic.

Concluzie

Horizon 32H320 e un model al anului 2012 și nu putem spune că e un TV genial din punct de vedere al dotărilor, însă pe mine m-a convins să-l achiziționez datorită diagonalei mari și playerului care- l înglobează. Utilizarea aparatului nu cred că e prea complicată din moment ce e TV și vien chiar și cu un manual de utilizare.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • marcel

    am cumparat un tv de la flanca horizon si cand dau drumu dimineata are un pacanit jos in parte dreapta care este problema face cateva minute va multumesc………

  • ruby2hora

    Are Picture in Picture ? Va rog …

Lasă un comentariu