Horizon 32H300

Televizorul LCD Horizon 32H300 e un model de 81 centimetri a cărui diagonală se situează undeva între cea a modelelor 26H300 şi 42H320 şi e un televizor ieftin cu tuner DVB-T, player multimedia şi imagine de calitate HD. Fiind un aparat TV simplu e recomandabil celor care nu sunt pasionaţi de cele mai noi apariţii ori celor care vor un TV cu meniuri uşor de navigat.

32H300 vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi trebuie să recunoaştem că e foarte ieftin pentru un televizor de 32 ce inci care are player integrat numai că acest player pe USB nu poate reda mkv, ci mai mult poze şi fişiere muzicale. (Trebuie recunoscut că oricât de scump ar fi un televizor, playerul lui nu va fi niciodată la fel de bun ca unul separat care costă undeva la vreo 300 lei, dar există şi excepţii.)
Chiar dacă e un TV foarte ieftin, cei de la Horizon nu au făcut economie când vine vorba de garanţie şi vă oferă 2 ani de siguranţă, dar asta nu înseamnă că aparaul TV 32H300 nu va funcţiona 5 sau mai mulţi ani.

Poze

Alături e un model de anul trecut de TV de la acest producător, dar şi acest model despre care scriu acum e foarte similar doar că piciorul arată puţin diferit.

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

Horizon 32H300 e un televizor nou de tip lite (adică cu funcţii puţine) care impresionează prin calitatea imaginii HD şi de aceea va putea fi folosit cu succes pentru vizionarea filmelor HD de pe calculator sau a posturilor digitale. Puteţi conecta un laptop sau desktop PC prin portul D-Sub, iar canalele digitale pot fi vizionate prin conectarea unui decodor/receptor de la furnizorul de cablu.

Păreri pro şi contra

Pro: 32H300 arată bine, nu consumă mult curent deoarece ecranul nu e mare, vine cu player elementar şi nu e greu de montat deoarece are doar vreo 11 kilograme.
Contra: playerul integrat în 32H300 e cam degeaba, dar sunt sigur că sunt destule persoane care vor să vadă nişte poze pe televizor şi nu vor să fie nevoite să aştepe un minut până porneşte calculatorul. Şi melodiile de pe stick-urile de memorie vor merge destul de bine, dar nu ştiu exact care sunt formatele acceptate.

Concluzie

Horizon 32H300 e un televizor pentru seniori, copii sau persoane care vor un televizor simplu şi ieftin pe care să se poată baza când vor să vadă serialul preferat indiferent că îl urmăresc de la cablu, calculator sau un player extern.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Horizon 32H300”

  1. receptionez 15 prohrame dvb-t in bucuresti cu acest tv in bucuresti..dar zice ca nu e compatibil formatul video…

Comentariile sunt închise.