Horizon 32H120

Televizorul LCD Horizon 32H120 e foarte asemănător cu 32T51 şi 32H120, doar că este ceva mai dotat. Are tot 32 de inci (adică 81 centimetri), dar rezoluţia e Full HD (1920 pe 1080 pixeli) şi luminozitatea e mai mare (de 500 candele pe metru pătrat). Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Probabil că un astfel de televizor ar fi perfect pentru cei care vor un LCD ieftin de ultimă generaţie, dar nu unul cu meniuri stufoase şi cu funcţii de care nu au auzit sau pe care nu le vor folosi vreodată.

Poze

Din pozele de mai jos puteţi vedea că 99% din televizoarele Horizon arată la fel şi asta e valabil şi pentru Horizon 32H120.

Din față
Din lateral

Specificații tehnice

Horizon 32H120 are un ecran LCD de 81 centimetri, un aspect al imaginii de 16 pe 9 (ca toate televizoarele noi), poate reda filme Full HD (adică de pe discuri Blu-ray deoarece suportă rezoluţia 1920 pe 1080 pixeli), unghiul de vizibilitate e de 178 de garte, timpul de răspuns de 8 milisecunde, are o luminozitate de 500 candele pe metru pătrat şi două difuzoare de 6W fiecare. Ca porturi, 32H120 are HDMI, Scart, intrare PC, intrare component şi intrare composite. Din păcate nu e 3D, nu are DLNA, Ethernet sau Wi-Fi. Ca aspect trebuie să ştiţi că televizorul 32H120 de la Horizon e negru lucios (black glossy).

Păreri pro şi contra achiziţiei

Pro: preţul lui 32H120 este destul de bun (având în vedere că e de aproximativ 899 lei), diagonala nu e mică, dar nici exagerat de mare.
Contra: nu are ecran iluminat LED şi timpul de răspuns e cam mare pentru cei pasionaţi de jocurile pe console.

Concluzie

Acest televizor LCD 32H120 este unul cu un aspect tradiţional, nu vine cu mare lucru nou (cum ar fi 3D, DLNA sau suport pentru Internet), dar are meniuri uşor de navigat şi nu cred că televizorul le va da bătăi de cap celor care nu sunt pasionaţi de tehnologia asta de ultimă generaţie.

Te-ar mai putea interesa

11 comentarii la „Horizon 32H120”

 1. Am cugetat indelung daca sa-mi iau sau nu un Horizon 32H120 si dupa ce l-am achizitionat nu regret deoarece eu nu am nevoie de tehnologie de ultima ora ci de un televizor lcd cu un ecran maricel si cu un pret acceptabil.
  Are Hdmi si rezolutie Full Hd dar eu il folosesc mai mult sa ma uit la emisiuni si nu-mi sunt de folose aceste detalii inutile.

 2. Este un televizor LCD pentru oameni simpli și cu nevoi simple. Nu cred că are rost să dai 2000 de lei pe un televizor super dotat și pe caracteristici de care nu te vei folosi vreodată. 😉

 3. multumesc mult -ma interesa consumul- am vazut unele de acest tip care consuma 180-200w,altele sub 100 w. Sincer sunteti multumit de tv???

 4. Salut, si eu sunt interesat de acest model (pentru ca e la super pret la eMag), dar vreau sa te intreb daca nu stii cumva care e saitul producatorului??
  mersi

 5. Hyundai 82 cm fullhd la METRO- PRET = SUB 1000 RON. Adio eMag, cu smekerii gen TVA INAPOI -VA PIERDETI CLIENTII.

 6. dar la eMag primesti si un tichet de 200 de lei cadou, asa ca iese tv-ul la 833 lei, ceea ce mi se pare super ok ptr un tv de 81 fullhd
  nu le fac reclama ca nu am nimic de castigat, doar imi spun parerea 😉

 7. branconier, nu cred că au site. 🙁
  valeriu, Horizon e mai cunoscut decât Hyundai la televizoare, iar prețul de 800 lei cu TVA 200 lei înapoi mi se pare avantajos.

  P.S.: Dacă cumperi de la Metro și se strică TV-ul atunci tu trebuie să umbli la service, pe când la eMAG vin ei acasă după el și tot ei ți-l aduc când e reparat… totul gratis.

 8. maxim 150 W asa scrie in carte. Cat despre pret, consider ca e lcd-ul cel mai ieftin de 81 cm fullhd. L-am primit sambata 10.09.2011, si sunt multumit de alegerea facuta. Carcasa este un negru lucios si arata chiar foarte bine. Daca nu ar scrie Horizon, te-ai astepta sa fie un LG sau ceva firma mai cunoscuta. Telecomanda este draguta (imi era frica sa nu fie ceva telecomanda jenanta pentru un LCD), este chiar ok. Inca un detaliu care mi-a placut, schimbarea canalelor se face destul de rapid; am vazut un Phillips al unor prieteni la care astepti vreo 2-3 secunde sa schimbe canalul…

Comentariile sunt închise.