Horizon 32H100

Pentru persoanele care vor un televizor ieftin le recomand televizorul LCD Horizon 32H100 care are 81 cm şi un preţ de undeva până la 1000 de lei. E foarte asemănător cu 32H120 şi îl recomandă diagonala mare, rezoluţia HD, prezenţa conectivităţii HDMI şi are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

Horizon 32H100 e un televizor LCD de 32 de inci, adică undeva la 81 de centimetri, care are ecran LCD. Rezoluţia lui 32H100 e de 1366 pe 768 pixeli şi asta îl face un televizor HD foarte bun. Luminozitatea e de 500 candele pe metru pătrat, iar formatul imaginii e de 16 pe 9, adică imaginea e lată. Sunetul e reprezentat de două difuzoare de 6 W fiecare. O caracteristică superioară a sunetului care ar trebui menţionată e Nicam Stereo. Ecranul are 81 centimetri, contrastul dinamic e de 6500 la 1, iar timpul de răspuns e de 8 milisecunde. Şi imaginea are câteva caracteristici speciale, dar cea mai importantă de menţionat e combo filter 2D/3D. Din păcate nu are player multimedia integrat şi nici tuner digital pentru a vizualiza programe HD, dar are conectori de generaţie nouă cum sunt HDMI şi D-Sub. Mai are şi alţi conectori cum sunt RF, Scart, audio digital, mini jack etc. Ca nişte caracteristici generale ale lui 32H100 ar trebui menţionate teletextul de 1000 pagini, NTSC playback, hotel mode, sleep timer-ul, fast text şi controlul parental.

Păreri pro şi contra

Pro: are ecran LCD, costă puţin, diagonala ecranului e destul de mare, poate reda imagini HD fără pierderi de detalii şi are conexiuni utile şi noi ca generaţie.
Contra: nu are ecran LED, nu are tuner HD şi nici player multimedia pe USB.

Preţuri (cel mai mic preţ)

1039 lei zic că e un preţ destul de bun pentru un televizor de 81 ţoli şi nu cred că va fi mai ieftin în perioada ce urmează… poate doar ca resigilat.

Alternative

Cea mai bună alternativă ar fi cea prezentată în primul paragraf, adică 32H120 care are detalii tehnice similare.

Concluzie

Horizon 32H100 e un LCD pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu tehnologia de ultimă generaţie şi nici nu sunt pasionaţi de ea.  Prin tehnologie de ultimă generaţie înţeleg ecran LED, player integrat pe USB, tuner DVB, tehnologie 3D şi conexiuni de reţea. Dar, cei care vor un televizor ieftin nu sunt pasionaţi de aceste tehnologii.

Te-ar mai putea interesa