Horizon 28HL7100H, televizor cu unghiuri de vizibilitate 178 grade

Televizorul Horizon 28HL7100H face parte dintr-o serie accesibilă care oferă numeroase variante, dar aceasta pare să fie cea mai mare. În opinia mea, merită să alegeți un televizor mai mare deoarece oferă difuzoare mai puternice. Caracteristicile speciale ale acestei serii sunt prezentate în poza de mai jos – imagine HD Ready (768p), CME (îmbunătățește imaginea), player multimedia cu funcție PVR, slot CI+ și conector HDMI. Nu puteți avea pretenții mai mari de la un televizor atât de accesibil și cred că mulți dintre voi îl veți aprecia.

Arată la fel ca și variantele mai mici din serie, dar prețul e diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Față de un televizor vechi, caritatea imaginii e una superioară și tehnologie CME are un rol destul de important în acest sens. Pe acesta puteți viziona posturi TV HD dar și filme 720p, iar dacă vreți să-l folosiți ca monitor pentru PC, e nevoie de un cablu HDMI (cablu audio-video).

Caracteristicile tehnice de imagine sunt foarte bune și nu veți găsi ceva mai bun în același preț: imagine HD, diagonală de 71 cm, unghiuri de vizibilitate de 178 grade, luminozitate mare și un contrast dinamic decent. Unghiurile de vizibilitate sunt foarte importante atunci când aveți de gând să-l puneți într-o cameră mare sau undeva sus (pe perete sau pe mobilier).

Sunt prezente toate porturile posibile și nu are nevoie de conector LAN că doar nu e un model Smart. Conținutul pachetului e generos și pot spune că nu-i lipsește absolut nimic.

Păreri pro și contra

Playerul multimedia integrat suportă destul de multe foarte, dar pe voi vă interesează cele mai populare formate (mp4, avi, mkv) atunci când vreți să vizionați filme. Acesta are și rol de înregistrare dar nu o poate face fără un stick USB conectat la portul televizorului. Imaginea e destul de clară cu tehnologia Clear Motion Engine (CME), iar această caracteristică e prezentă și pe restul televizoarelor din noua generație.

Horizon 28HL7100H poate fi instalat în orice cameră datorită dimensiunilor reduse și dacă nu aveți unde să-l puteți, singura soluție e să optați pentru un suport de perete VESA 100 x 100.

Te-ar mai putea interesa