Horizon 28HL705, televizor 71cm

Dacă în sfârșit te-ai decis să faci trecerea de la televizor CRT la unul LED atunci Horizon 28HL705 ar trebui să fie prima ta alegere datorită costului de achiziție foarte mic. Nici nu are un ecran prea mare așa încât să nu-ți strici ochii, iar dacă vrei să conectezi diferite aparte le el atunci o poți face prin intermediul portului HDMI (mai exact are 2 porturi HDMI).

Televizorul acesta e unul care are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dacă vreți să-l faceți smart atunci puteți alege un media player cu Android de aici.
Din imaginea alăturată se poate vedea că are un design destul de reușit care nu deranjează.

Televizorul
Televizorul

Detaliile tehnice ale acestui aparat sunt decente deoarece are un ecran cu diagonala de 28 inci (71 cm), rezoluție HD (1366×768 pixeli) și tuner digital dublu (DVB C și T; cel T nu cred că o să-l folosiți deoarece în România încă nu există televiziune digitală terestră precum în UK sau Irlanda). Datorită multiplelor porturi puteți să conectați diferite dispozitive, iar ca porturi aș aminti HDMI, USB și D-Sub (pentru VGA). Având USB cred că v-ați dat seama că are și player intern, dar normal că nu se poate compara cu unul extern. Playerul integrat e mai mult pentru poze și diferite melodii cu compresie cunoscută și nu prea exotică.

Printre lucrurile de apreciat la acest model sunt aspectul (foarte simplu), imaginea calitativă, consumul mic de curent (33W) și extensibilitatea (datorată porturilor).
Din păcate nu vine cu rezoluție Full HD, cu capabilitate Smart TV și nici cu porturi de rețea. Nu au fost integrate din considerente de preț și deoarece multă lume nu are nevoie de aceste chichițe de marketing.

De final pot spune că acest model e unul foarte bun deoarece are integrat doar ceea ce contează așa încât tu să plătești cât mai puțin pe el. Deci, lipsa suportului Full HD nu te încurcă cu mare lucru deoarece de la o anumită distanță nu o să mai faci diferența dintre HD și Full HD.

Te-ar mai putea interesa