Horizon 26T51

Acest televizor LCD Horizon 26T51 de 66 centimetri (ca 26H100) e unul dintre cele mai ieftine televizoare din oferta magazinelor online. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și îl recomandă ecranul de 26 de inci care e LED, prețul mic, prezența conexiunii HDMI și imaginea HD. E destul de bun pentru o cameră mai mică cum ar fi camera copiilor sau o cameră de bloc. Vine ca o alternativă cu un ecran mai mare la 19H100 care are doar 48 cm.

Poze

Din față
Din lateral

Specificații tehnice

Horizon 26T51 e un aparat TV cu un ecran de 26 de inci, adică 66 de centimetri, iar ecranul acestuia este de tip LCD. Are două difuzoare integrate de 10 W fiecare, dar pentru cei care vor un sunet mai de calitate este recomandat un sistem audio mai performant. Imaginea afișată e una de tip HD cu un timp de răspuns de 8 milisecunde. Luminozitatea e de 500 de candele pe metru pătrat și aspectul imaginii e de 16 pe 9. Ziceam că Imaginea afișată e HD, deci și rezoluția trebuie să fie de 1366 pe 768 pixeli. Contrastul nativ e de 1000 la 1 și trebuie știut că și acest 26T51 are niște caracteristici superioare de imagine cum ar fi Backlight Adjustable, Gamma Correction, DNR și mod de film. Puterea consumată e undeva la 145 W și greutatea e de circa 12,5 kilograme, deci se vede de ce e așa de ieftin.

Păreri pro și contra achiziției

Pro: e un TV perfect pentru camerele mici, prețul e unul extrem de mic, e HD, are un ecran LCD, are HDMI și un timp de răspuns de 8 milisecunde care este destul de bun.
Contra: nu e cu suport Full HD pentru filmele Blu-ray și pentru unele persoane diagonala ecranului e cam mică.

Concluzie

Acest 26T51 de 66 centimetri e pentru persoanele care vor un TV de dimensiuni reduse sau unul pentru camera copiilor. Este bun, chiar dacă e mai ieftin și garanția de doi ani confirmă că acest televizor e unul de calitate.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Horizon 26T51”

  1. Il am de 6 luni si sunt foarte multumit de el. A fost un televizor ieftin si initial m-am temut sa nu se strice tocmai datorita acestui motiv adica pentru ca are un pret prea mic. Dar merge si acum ca in prima zi si de aceea va recomand televizoarele de la aceasta firma fara cea mai mica rezerva din partea mea.

Comentariile sunt închise.