Horizon 26HL600

Horizon 26HL600 e un televizor foarte bun și ieftin în același timp deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un televizor LED cu diagonala ecranului de 66 centimetri. Acest TV Horizon de 26 inci are player multimedia integrat și tuner digital DVB C care o să vă ajute cu privire la vizionarea filmlor și postutilor la o calitate superioară. Ecranul său are o rezoluție de tip HD+ care e numai bună pentru dimensiunea sa. E un televizor care poate fi conectat la un calculator pentru vizionarea filmelor de pe PC și acest lucru e posibil prin portul VGA nimit și D-Sub.

Poze

26HL600 e un televizor care este de culoare neagră, iar ecranul său are un aspect al imaginii de tip 16 pe 9. Filmele Blu-ray, adică Full HD nu o să se vadă la calitate maximă deoarece rezoluția TV-ului e doar HD+. Modelul acesta nu are capabilități 3D, iar eu cred că un televizor de 1000 și ceva de lei nici nu le va avea într-un viitor prea apropiat.

Aparatul

Specificaţii tehnice

26HL600 are un ecran LED de 26 inci, adică de 66 centimetri (cu aproximație). Rezoluția sa e de 1366 pe 768 pixeli, în condițiile în care aspectul imaginii e de 16 pe 9. Deci, filmele HD se vor vedea foarte bine și același lucru s-ar putea spune și despre posturile TV în format digital. Are numeroase porturi, dar în opinia mea cele mai importante sunt USB, HDMI și D-Sub.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la un incredibil raport între calitate și preț; arată bine și referitor la acest aspect pot spune că televizoarele Horizon au evoluat foarte mult față de generațiile anterioare; are teletext, tunere digitale și player multimedia care or să vă ajute să urmăriți divertisment de cea mai buă calitate, însă nu cunosc toate formatele suportate de playerul TV-ului, deci nu știu dacă poate reda *.mkv cu sunet dts.
Contra: rezoluția ecranului nu e optimă vizionării filmelor 1080p.

Concluzie

Un astfel de televizor ar fi foarte bun pentru o persoană care nu prea e pasionată de gandgeturi cum ar fi un senoir ori poate un copil mic. Meniurile sale nu sunt deloc complicate cum e oarecum în cazul Smart TV-urilor care costă cu vreo 500 lei mai mult. Deci, utilizarea nu e deloc complicată, iar manualul de utilizare o să vă ajute în acest sens.

Te-ar mai putea interesa