Horizon 26HL600

Horizon 26HL600 e un televizor foarte bun și ieftin în același timp deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un televizor LED cu diagonala ecranului de 66 centimetri. Acest TV Horizon de 26 inci are player multimedia integrat și tuner digital DVB C care o să vă ajute cu privire la vizionarea filmlor și postutilor la o calitate superioară. Ecranul său are o rezoluție de tip HD+ care e numai bună pentru dimensiunea sa. E un televizor care poate fi conectat la un calculator pentru vizionarea filmelor de pe PC și acest lucru e posibil prin portul VGA nimit și D-Sub.

Poze

26HL600 e un televizor care este de culoare neagră, iar ecranul său are un aspect al imaginii de tip 16 pe 9. Filmele Blu-ray, adică Full HD nu o să se vadă la calitate maximă deoarece rezoluția TV-ului e doar HD+. Modelul acesta nu are capabilități 3D, iar eu cred că un televizor de 1000 și ceva de lei nici nu le va avea într-un viitor prea apropiat.

Aparatul

Specificaţii tehnice

26HL600 are un ecran LED de 26 inci, adică de 66 centimetri (cu aproximație). Rezoluția sa e de 1366 pe 768 pixeli, în condițiile în care aspectul imaginii e de 16 pe 9. Deci, filmele HD se vor vedea foarte bine și același lucru s-ar putea spune și despre posturile TV în format digital. Are numeroase porturi, dar în opinia mea cele mai importante sunt USB, HDMI și D-Sub.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la un incredibil raport între calitate și preț; arată bine și referitor la acest aspect pot spune că televizoarele Horizon au evoluat foarte mult față de generațiile anterioare; are teletext, tunere digitale și player multimedia care or să vă ajute să urmăriți divertisment de cea mai buă calitate, însă nu cunosc toate formatele suportate de playerul TV-ului, deci nu știu dacă poate reda *.mkv cu sunet dts.
Contra: rezoluția ecranului nu e optimă vizionării filmelor 1080p.

Concluzie

Un astfel de televizor ar fi foarte bun pentru o persoană care nu prea e pasionată de gandgeturi cum ar fi un senoir ori poate un copil mic. Meniurile sale nu sunt deloc complicate cum e oarecum în cazul Smart TV-urilor care costă cu vreo 500 lei mai mult. Deci, utilizarea nu e deloc complicată, iar manualul de utilizare o să vă ajute în acest sens.

Lasă un comentariu