Horizon 26H100

TV-ul LCD Horizon 26H100 e un televizor ieftin pentru cei care se mulțumesc cu puțin și nu au neaparată nevoie de un televizor cu ecran LED, Internet sau conexiuuni de rețea. E destul de asemănător cu 26T51 (un model echi care nu e în oferta magazinelor), dar prețul e ceva mai mare deoarece e ceva mai bun. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și trebuie știut că se oferă cadou și o multipriză în valoare de circa 30 de lei, dar bănuiesc că oferta e limitată.

Poze

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

Horizon 26H100 e un televizor cu ecran LCD de 26 inci, adică de 66 centimetri. Nu are tehnologie LED sau 3D, dar e dotat cu tehnologie LCD.
Calitate imaginii e HD, contrastul dinamic e de 4000 la 1, luminozitatea e de 500 candele pe metru pătrat, iar timpul de răspuns e de 8 milisecunde. Deoarece calitatea imaginii e de înaltă definiție înseamnă că rezoluția e de 1366 pe 768 pixeli.
Aspectul imaginii e de 16 pe 9, unghiul de vizibilitate e de 178 de grade pe verticală și orizontală, iar ca niște caracteristici superioare ale imaginii ar trebui menționate sunt scanarea progresivă și filtrul combo 2D/3D.
Nu are player multimedia și nici tuner digital, dar stă destul de bine la capitolul conectori deoarece are HDMI, D-Sub, RF, Scart și intrare video composite. RF sau RF in este pentru antena de la cablu.
Ca niște caracteristici generale nu ar trebui uitate teletextul de 1000 de pagini și sleep timer-ul.

Păreri pro şi contra

Pro: e ieftin, designul e acceptabil, iar consumul de energie e unul mic.
Contra: nu are ecran LED, player multimedia și tuner digital DVB-C și DVB-T.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Un preț pentru acest TV 26H100 e undeva la 889 lei, dar trebuie să rețineți că e un preț aproximativ și s-ar putea să fie mai ieftin sau mai scump. Probabil că o să-l găsiți ieftin ca resigilat dacă vreți să-l achiziționați la un preț și accesibil.

Alternative

26T51 e o alternativă la 26H100 fiind un model vechi, dar tot de 66 centimetri.

Concluzie

Dacă vrei un televizor ieftin și nu te pasionează Internetul pe TV, conexiunile de rețea sau alte fițe atunci televizorul Horizon 26H100 ar fi pentru tine.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Horizon 26H100”

  1. Ii dau nota 10 pentru faptul ca nu are suport pentru net. Cui i-ar trebui asa ceva?
    Sunt calculatoare, tablete si laptopuri pentru a sta pe internet si nu mai e nevoie si de televizoare pentru a naviga.

Comentariile sunt închise.