Horizon 24HL7111H, televizor Smart alb și mic

Televizorul Horizon 24HL7111H e o variantă Smart pe culoarea albă, dar există alternative și pe alte culori. Acest gen de televizor poate fi pus oriunde deoarece e mic și poate vreți ceva mai mare pentru sufragerie. E și normal, ca într-o cameră mare să puneți un televizor pe măsură și funcțiile Smart sunt obligatorii. Și acesta oferă acces la Netflix prin aplicație, dar aveți nevoie de un abonament HD care nu costă mult. Am pus poza de mai jos pentru a-l vedea mai bine, însă el arată mai bine în realitate.

Chiar dacă e mic, acesta poate fi pus pe perete pentru economisirea de spațiu și suportul de montare recomandat mi se pare a fi destul de bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu sunt multe televizoare mici cu atâtea tehnologii audio care îmbunătățesc experiența. Chiar dacă nu are difuzoare puternice, ele sunt de ajuns pentru cei care nu vor seta un volumul la maxim. În general, camerele mari necesită un sistem audio mai puternic și care e prezent pe televizoare cu ecran de cel puțin 81 cm.

Acesta are o diagonală modestă – 61 cm, și poate că nici nu vă doriți mai mult, pentru că un model mai mare e mai costisitor. Puteți rula filme din mai multe surse că doar e un televizor mai special: internet (aplicații), PC/laptop/media player (HDMI), USB, telefon (WiDi), cablu TV.

Păreri pro și contra

Imaginea e una de calitate dacă optați să vizionați doar conținut HD și sunetul e clar cât timp nu setați un volum superior. Majoritatea caracteristicilor speciale sunt datorită software-ului Smart și nu aveți ce să-i reproșați. Nu se putea pune un sistem de operare avansat dacă nu are un procesor Quad Core, dar și alte caracteristici tehnice. Tot mai multe televizoare Smart accesibile oferă și conectivitate wireless la internet pe lângă cea LAN.

Horizon 24HL7111H poate fi pus chiar și în camera copiilor dacă vreți un plus de lumină în dormitor și îl puteți conecta la PC dacă vreți să puneți desene animate. Se poate folosi și un stick USB pentru că are player multimedia integrat ca multe alte televizoare noi.

Te-ar mai putea interesa