Horizon 24HL7102H, televizor HD mic pentru Ea

Un televizor roz care îl puteți lua pentru Ea și care nu costă mult e acest Horizon 24HL7102H. Nu poate avea cine știe ce specificații tehnice la așa dimensiuni dar sunt de lăudat. Sunt și variante pe alb și negru în același buget, dacă v-ați răzgândit pe parcurs. Acesta poate fi pus în bucătărie și dormitor, iar pentru sufragerie aș alege un televizor de cel puțin 81 cm. Cred că vă puteți face o idee despre acesta din poza de jos, iar în spate se pot vedea toate porturile sale.

Indiferent pentru care culoare veți opta, alegerea e la fel de bună și numele nu e același pentru toate cele trei variante, ci diferă puțin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dacă acest model vi se pare potrivit, atunci nu văd de ce nu l-ați alege. Imaginea mi se pare a fi suficient de detaliată – HD Ready, iar claritatea e dată de tehnologii și unghiuri de vizibilitate. Deci și panoul de iluminare e foarte important. iar la televizoarele mai mari e și mai bun. Sunt și variante Smart de dimensiuni reduse care pot fi alese de la acest brand dar prețul nu mai e atât de mic.

Ca oricare altă generație nouă și aceasta dispune de un tuner TV performant, player multimedia integrat, multe porturi utile. Playerul integrat poate fi folosit doar dacă aveți un stick USB și se pot rula poze, filme și muzică. Orice televizor. indiferent de dimensiuni, ar trebui să aibă cam toate porturi posibile, mai puțin LAN dacă nu e Smart.

Păreri pro și contra

Poate că nu vă doriți un televizor mai mare, de aceea acesta pare cea mai inspirată alegere în acest buget. Nu sunt televizoare mai mari care să ofere mai multe tehnologii ori dotări. În plus, nu orice brand oferă televizoare în multe culori și la prețuri atât de mici. producătorii mari se concentrează mai mult pe variantele 4K care sunt și Smart.

Horizon 24HL7102H are un sistem audio decent, tehnologie Clear Motion Engine, DTS, Dolby Digital Plus, funcție de înregistrare TV (PVR) și modul Advanced Hotel TV.

Te-ar mai putea interesa