Horizon 24HL7101H, televizor alb cu redare USB

Televizorul Horizon 24HL7101H e unul dintre cele mai elegante televizoare mici disponibile și cu caracteristici tehnice foarte bune. Și funcționalitatea e importantă la un televizor că doar vreți să dispună de opțiuni sau funcții speciale. Se pot copia lista de programe TV pe stickul USB cu funcția USB Cloning, dar nici nu cred că o veți folosi. Playerul integrat e destul de performant pentru că suportă cele mai populare formate video dar tot nu e ca un media player extern sau cu un laptop conectat prin HDMI.

Poate că nu vă place stativul pentru masă, de aceea televizoarele pot fi montate pe perete cu un suport compatibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aș putea spune că poate fi folosit ca monitor datorită porturilor, doar că un monitor bune are o imagine 1080p și un timp de răspuns mai bun dacă vreți să încercați jocuri. Detaliile sunt foarte importante atunci când stați aproape de el, doar că acesta a fost conceput pentru cei cu pretenții puține și cu un buget cam limitat.

Specificațiile ecranului sunt mai mult decât satisfăcătoare, că doar nu e vorba de un model scump. Imaginea e una cu rezoluție de tip 768p iar unghiurile de vizibilitate sunt foarte bune. Astfel, claritatea va fi aceeași aproape din orice unghi l-ați privi și e foarte importnat atunci când vizionați un film alături de cei dragi.

Păreri pro și contra

E vorba de o variantă destul de accesibilă care poate fi pus în orice cameră datorită dimensiunilor reduse. Dacă nu vă place culoarea, sunt disponibile alternative similare pe alte culori și apreciez astfel de producători care se adresează celor cu un buget redus. Nu oricine e dispus să dea mulți bani pe un televizor Smart, ținând cont că tot mai multe televizoare sunt Smart.

Horizon 24HL7101H poate fi un model ideal pentru vizionarea de filme dacă stați la distanță prea mare de ele și camera nu e prea mare pentru ca sunetul să fie încet. În general, pentru camere mari se aleg televizoare cu diagonală mare, care aduc dipă sine și un sistem audio pe măsură (de peste 10 W).

Te-ar mai putea interesa