Horizon 24HL7100H, TV de 61cm cu rezoluție HD

Horizon 24HL7100H e un televizor simplu cu diagonală de 61cm și cu rezoluție HD Ready care se adresează persoanelor interesate de un televizor pentru posturi TV la calitate HD și filme la calitate HD. (Playerul integrat în acest televizor e unul cu capabilitatea de a reda fișiere *.mkv cu sunet dts).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și se comportă fără reproșuri indiferent de sursa semnalului. Poate fi utilizat alături de semnal normal sau HD întrucât are tuner digital dublu DVB C/T2.


Specificații

Pe partea de caracteristici acest model vine cu un ecran de 24 inci (61cm) care are rezoluție 1366×768 pixeli și panel ok (aferă unghiuri de vizualizare 176/176 grade).
Are integrat un player avansat pe USB care poate reda diverse fișiere , iar acest lucru e unul foarte bun deoarece nu mai trebuie să conectați un laptop pentru a vedea filme de pe el, ci puteți folosi o memorie USB sau un hard extern.
Pentru a nu fi nevoie de un decodor acest TV are slot CI+ în care se pune cardul pentru vizionarea posturilor HD.

Avantaje

Costul de achiziție al acestui aparat e unul foarte mic, iar dacă îl vreți și mai ieftin atunci ar trebui să vă orientați înspre modelul de 20 inci (51cm), adică 20HL7100H  care are aceleași facilități, doar un ecran mai mic.
Fiabilitatea e un al lucru foarte important la acest televizor și cred că vă va încânta faptul că televizorul are o garanție de 5 ani (aceasta e o promoție valabilă până în luna a treia a lui 2018).
Are tuner digital, iar în acest fel o să aveți parte de o imagine foarte bună… dacă aveți și abonament digital.

Concluzii

Pentru cineva interesat de un televizor care să nu coste mai mult de 600 lei, dar care să afișeze o imagine de foarte bună calitate recomand acest model.
Despre brandul Horizon trebuie spus că e unul românesc, fiind pe piață de mai mulți ani, iar produsele sale sunt de o calitate foarte bună.

Te-ar mai putea interesa