Horizon 24HL700, televizor HD

Pentru cei cu un buget redus de 600-700 de lei acest Horizon 24HL700 ar fi televizorul perfect. Asta deoarece vine cu tunere digitale, rezoluție HD, sunet ok și un player foarte capabil (spun asta deoarece vine cu posibilitatea redării de filme *.mkv și *.avi).

Televizorul acesta de la firma Horizon e unul cu un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un TV cu specificațiile amintite mai sus, dar și cu porturi HDMI. Lipsa capabilității Smart TV nu e o problemă deoarece acest neajuns poate fi compensat prin conectarea la aparat a unui player multimedia care are Android pe post de OS… sau ceva de genul.

Din față
Din față

Pe lângă specificațiile amintite anterior, acest model are unghiuri de vizibilitate perfecte (176/176… mai 4 grade trebuiau pentru a fi perfect), rezoluția HD (așa încât să vedeți posturi digitale și filme 720p fără pierderi de calitate) și greutatea deloc mare (va ajuta la mutarea sa… când va fi cazul). Playerul putând reda filme *.mkv înseamnă că filmele acelea cu compresie foarte bună și dimensiunea fișierului mică vor funcționa pe acest aparat. Puteți să le vedeți pe HDTV dacă conectați un hard extern sau o memorie USB cu acele fișiere.
Sunetul e aproape la fel de bun precum imaginea, iar dacă vreți sunet și mai calitativ atunci poate că ar trebui să conectați niște boxe 2.1 la el.

Lucrurile pozitive ale acestui model ar fi diagonala medie de 61cm (24 inci), rezoluția optimă, meniurile deloc complicate, prezența a două tunere digitale (DVB-C pentru posturile digitale HD de la cablu, iar DVB-T pentru posturi HD de pe antenă… de genul TVR 1 HD). Aspecte care ar fi putut sta mai bine sunt prezența a mai multor porturi HDMI și software inteligent.

Concluzia mea referitoare la acest model e că este un aparat bun pentru cei cu pretenții mici care vor un aparat simplu, mai exact ar fi televizorul perfect pentru persoane vârstnice sau pentru copii. Nu trebuie să vă faceți prea mari griji referitoare la consumul de curent deoarece vine cu ecran LED, iar asta înseamnă o economie foarte mare de curent… în comparație cu televizoarele CRT (acele televizoare mari cu tub catodic), dar și cu cele LCD.

Te-ar mai putea interesa