Horizon 24HL5309F, televizor FullHD cu redare media USB

Un televizor care poate fi folosit ca monitor datorită caracteristicilor foarte bune e acest Horizon 24HL5309F, care a fost lansat recent. Cele mai importante caracteristici sunt menționate în poza de prezentare și mă refer la: imagine FullHD, slot CI+, HDMI, tuner TV DVB-C/T, refresh 100 Hz CME (Clear Motion Engine) și Dolby Digital Plus (sonorizare superioară). Acestea pot fi prezente și pe alte modele de la acest brand dar nu veți găsi chiar două televizoare identice.

Acest brand e destul de popular și veți vedea că majoritatea modelelor sunt apreciate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Un televizor atât de mic poate fi folosit ca monitor pentru că ocupă foarte puțin spațiu pe birou. Calitatea imaginii e dată și de anumite caracteristici tehnice. Nici nu puteți avea pretenția să aibă funcții Smart la un așa preț, dar în ultima perioadă tot mai multe modele oferă acces la Netflix și alte servicii.

Are un sistem audio satisfăcător care e mult peste cel al unui monitor office – 6W. Sunt prezente și câteva tehnologii care îmbunătățesc experiența dar acelea le-am menționat mai sus. Dacă nu vreți să conectați media playerul sau laptopul la acesta deoarece nu aveți loc pe comodă sau poate că e instalat pe perete, puteți pune filme pe un stick USB și să le vizionați când doriți. Bineînțeles, poate fi rulat și un alt tip de conținut media dacă doriți (muzică și fotografii).

Păreri pro și contra

Arată foarte bine în special dacă alegeți să-l puneți perete, dar și așa nu ocupă mult spațiu dar poate că aveți copii cam neastâmpărați. Un singur port HDMI e de ajuns pentru orice tip de televizor, nu cred că ați conecta mai multe gadgeturi la un așa aparat.

Horizon 24HL5309F merită luat pentru dormitor, bucătărie sau oricare altă cameră de dimensiuni reduse. Televizoarele noi oferă dotări superioare generațiilor precedente și chiar nu văd de ce nu ați alege cele mai recente modele. Sunt puține poze cu acesta, iar prezentări video sunt doar cu modele premium care costă mult mai mult și sunt disponibile pe piață pentru mai mult timp.

Lasă un comentariu