Horizon 24HL5300H, TV de 61cm cu tuner HD

Televizorul Horizon 24HL5300H e unul de 61 centimetri cu ecran plat și tuner HD. Se adresează celora care vor un televizor simplu, însă care să afișeze o imagine de calitate cât mai bună.
E televizorul perfect pentru cei care vor să nu se streseze cu prea multe funcții ori pentru cei vârstnici care în general sunt atehnici.

Modelul 24HL5300H vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul foarte ușor de utilizat.

 

Caracteristici

Acest Horizon 24HL5300H e un televizor de 24 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli care poate fi utilizat pentru posturi TV standard ori la calitate HD. Panelul e unul de calitate bună cu unghiuri de vizualizare 170/160 grade. Deci, nu e vorba despre unul IPS. Diagonala ecranului e una de 61 cm, dar e bine de știut că televizorul oferă posibilitatea montării sale pe un perete prin intermediul compatibilității Vesa 100×100.
Pe partea de refresh are 100Hz, dar e vorba despre un refresh software.
Tunerul digital e unul dublu de tip DVB-T/C așa încât să poată reda posturi TV la calitate ok, dacă e vorba despre posturi calitate HD.
Vine cu cele mai utile porturi printre care se numără un HDMI, un USB și o intrare PC (D-Sub).

Păreri pro și contra

Pro achiziția acestui model ar fi costul de achiziție mic, că oferă o imagine de calitate superioară, tunerul digital și că are HDMI. Un alt avantaj ar fi că la unele magazine e disponibil cu 5 ani garanție, dar eu zic că e suficient și 2 ani. Un alt lucru avantajos ar fi că oferă posibilitatea să fie montat ca monitor mulțumită portului PC.
Contra ar fi că nu are rezoluție Full HD și panel IPS (acesta ar fi făcut ca unghiurile de vizualizare să fie mult mai bune).

Concluzie

TV-ul acesta e unul foarte avansat în comparație cu un model CRT (cu tub catodic)
Brandul Horizon e unul românesc, fiind prezent pe piață de ceva ani. Nu comercializează doar televizoare simple, ci și unele smart cu soft Opera, dar cele simple sunt cele mai populare.

Te-ar mai putea interesa