Horizon 23HL700, televizor LED de 58 cm

Televizorul Horizon 23HL700 e un LED clasic fără prea multe dotări speciale, funcții ori tehnologii. Designul e unul destul de simplu dar și elegant, iar dacă nu ați mai văzut acest televizor, am pus o poză mai jos. Dacă nu vă doriți un televizor prea sofisticat și care să fie prea scump, acesta sau alte modele de la acest brand sunt alegerea potrivită. Cu siguranță, televizoarele mai scumpe au un design mai elegant iar standul e unul ceva mai simplu. Bineînțeles, multe televizoare pot fi instalate pe perete pentru economisirea spațiului.

Pe partea de dotări nu pot spune că duce lipsă de ceva în special dacă luăm în considerare prețul. Acest brand oferă televizoare care se adresează utilizatorilor care au pretenții puține. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

E un LED al anului 2014 care nu oferă caracteristici Smart ci doar acele funcții speciale care le găsiți la oricare alt televizor simplu. Are un tuner TV de tip DVB-T/C, unghiuri de vizibilitate mari, contrast dinamic mare, rezoluție 768p, diagonală de 58 cm, difuzoare de 2.5 W etc. Nu pot spune că impresionează la multe capitole, însă e o alegere bună deoarece unghiurile de 178 grade vor fi de folos iar timpul de răspuns de 8 ms e decent. Poate fi conectat la un PC, player, consolă etc., însă nu toate în același timp deoarece nu are multe intrări video.

Porturile sale sunt următoarele: HDMI, VGA, USB, Scart și altele. E bine că are HDMI chiar dacă imagine e HD ready, deoarece există gadgeturi care nu vin cu ieșire VGA pentru conectare la un eventual TV. Caracteristicile speciale sunt următoare: înregistrare/redare USB (e nevoie de mediu de stocare), teletext cu 1000 pagini, TG și sleep timer.

Plusuri: are player multimedia integrat, HDMI, design plăcut, consum redus, caracteristici de imagine bune etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Horizon 23HL700 e o recomandare însă nu e singurul model de la acest brand. Horizon oferă chiar și televizoare Smart care sunt ceva mai dotate și funcțiile speciale sunt mai multe. Puteți lua un sistem home cinema dacă considerați că e nevoie de un plus de sonorizare și suport media (pentru filme, muzică etc).

Te-ar mai putea interesa