Horizon 22HL750, TV LED Full HD de 56 cm

Horizon 22HL750 e un televizor LED de 56 cm cu rezoluție FullHD și e un model obișnuit. Vreau să spun că nu e unul cu prea multe dotări speciale (Smart ori tehnologie 3D). Chiar dacă e accesibil și mic, rezoluția mare îmbunătățește imaginea (imagine mai detaliată). E un televizor care îl puteți pune în bucătărie, în dormitor și chiar și în sufragerie dacă nu aveți pretenții. Ocupă puțin spațiu și nu e nevoie de o masă TV prea mare. Dacă vă plac filmele, eu v-aș recomand un media player, iar unele media playere au software destul de avansat (cu caracteristici Smart).

Nu sunt mulți producători care oferă televizoare așa de mici, de aceea alternativele sunt puține. Mie îmi plac și modelele de 81 cm cu rezoluție HD deoarece nu sunt foarte scumpe și prefer filmele cu calitate maximă 720p.  Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul
Televizorul

Nu e vorba de un smart TV sau un televizor cu tehnologie 3D (Edge LED), dar are tehnologie de iluminare LED. Are difuzoare de 2.5 W fiecare și tehnologia audio e Dolby Digital Plus. Diagonala sa poate fi concluzionată și din numele său – 22 inci (56 cm). Caracteristicile de imagine ale sale sunt: rezoluția de 1920 cu 1080 pixeli, 250 cd/mp, timp de răspuns de 5-18 ms, unghiuri de 178 grade pe verticală/orizontală și altele. Tunerul digital e de tip DVB-T/C ca la majoritatea modelelor noi.

Porturile acestui televizor nu sunt multe dar sunt cele esențiale. Nu e nevoie de mai multe HDMIuri, dar aș fi apreciat dacă ar fi avut 2 în loc de 1. Consumul de energie e foarte scăzut și cel de 22W e cel maxim.

Playerul multimedia integrat are doar funcția de înregistrare dar e nevoie de un stick sau de un hard extern cu interfață USB (PVR Ready).

Are ca și caracteristici speciale următoarele: scanare progresivă, contrast dinamic, reducere zgomot din imagini, moduri zoom (se poate modifica aspectul imaginii), mod hotel, cronometru inactivitate, blocare telecomandă pentru copii și mai câteva.

Plusuri: player multimedia cu înregistrare USB, rezoluție 1080p, unghiuri de vizibilitate de 178 grade și acele caracteristici speciale.
Minusuri: nu are un player multimedia prea avansat.

Horizon 22HL750 e oferit de un producător cu experiență și nu văd de ce nu l-ați lua pe acesta având în vedere cât costă. Există variante și mai mari de la acest producător dar cam toate oferă aceleași dotări standard. Pentru televizoare cu funcții Smart trebuie să scoateți mult mai mulți bani din buzunar.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Horizon 22HL750, TV LED Full HD de 56 cm”

  1. Il am si eu. Pot sa spun ca e f bun, desi rezolutia mare e cam inutila la un ecran de 22 inci. Chiar nu conteaza acest lucru. Eu il folosesc alaturi de laptopul cu ecran de 15 inci si ma uit la filme pe tv.

Comentariile sunt închise.