Horizon 22HL7100F, televizor plat FullHD

Un televizor mic dar cu specificații foarte bune este acest Horizon 22HL7100F, care a fost lansat alături de multe alte televizoare accesibile. Chiar dacă nu impresionează la anumite capitole, nu cred că vă doriți dotări suplimentare ori cine știe ce tehnologii avansate care în final devin inutile. Pe acesta se poate viziona conținut de calitate sau chiar îl puteți folosi ca monitor pentru că are o rezoluție mare. Suportul pentru perete nu trebuie exclus pentru că e accesibil și ajută la economisirea de spațiu pe birou sau chiar în cameră (nu e nevoie de comodă).

Sunt destul de multe televizoare care au o diagonală similar, dar nu orice brand mai oferă așa modele (unii se concentrează doar pe modele Smart cu diagonală de peste 81 cm). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu vă ce nu v-ar plăcea la el în acest buget: imagine de 56 cm cu rezoluție 1080p, unghiuri de vizibilitate decente, finisaj elegant pe negru lucios, tunere TV performant, multe porturi, redare media prin USB (dacă aveți un stick USB sau hard disc extern), sistem audio eficient. Poate că nu are difuzoare mari dar nu vă puteți aștepta la mai mult de 5 W pentru o diagonală de 22 inci. Televizoarele de 61 cm au sisteme audio chiar și de 12 W, iar cele de 80 cm au de 10-20W.

Dotările și specificațiile tehnice depinde de serie dar și cât sunteți dispuși să dați pe un TV, iar acest brand oferă și variante 4K cu interfață Smart.

Păreri pro și contra

Oferă caracteristici tehnice foarte bune pentru dimensiunile sale, dar există și variante Smart în aproape același buget dar trebuie să luați în calcul o variantă HD. Un televizor clasic ca și acesta poate fi folosit cu ușurință deoarece are un meniu simplificat cu puține opțiuni și funcții.

Horizon 22HL7100F e un televizor performant chiar dacă e mic și care trebuie luat în calcul deoarece e oferit de un brand care a devenit destul de popular în ultimii ani. Cele mai vândute televizoare accesibile sunt de la acest brand și e o alegere inteligentă (se poate observa după numărul mare de păreri pozitive).

Te-ar mai putea interesa