Horizon 22HL620

Horizon 22HL620 este un televizor foarte ieftin care vine ca o alternativă la 32HL605. Spre deosebire de alte televizoare acesta are o diagonală de 56 de centimetri, rezoluție bună pentru vizionarea filmelor Blu-ray și player multimedia. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi → nu ar trebui să aveți mari așteptări de la el, dar spre surprinderea mea pe site-urile magazinelor online am văzut că e scrie că poate reda filme *.mkv ceea ce e un lucru deosebit pentru un astfel de TV.

Poze

Din imaginea de alături se poate observa că e un televizor care nu arată deloc rău și care pe partea de design e identic cu noua serie din 2012 a celor de la Horizon. E un model de culoare neagră și nu aș putea spune că vine cu ceva deosebit pe partea de estetică. Porturile sunt poziționate în spate, iar principalele porturi sunt USB, HDMI și D-Sub (cunoscut drept VGA).

Aparatul

Specificaţii tehnice

22HL620 de la Horizon are un ecran de 22 inci care are o rezoluție neașteptat de mare, adică de 1920 pe 1080 pixeli. Ecranul e unul LED și asta presupune un consum mic de curent, dar și o claritate superioară. Are integrat un player multimedia și tuner DVB-C. Playerul e bun deoarece va putea reda de pe USB mai multe tipuri de fișiere, ia tunerul digital e folositor deoarece o să puteți viziona posturi HD de la cablu. Are numeroase porturi, iar portul VGA o să vă fie de folos la conectarea unui PC pentru a vedea un film de pe calculator.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; playerul e unul capabil, dar nu știu dacă poate reda orice tip de fișiere multimedia deoarece asta depinde și de codecuri și firmware; raportul dintre preț și calitate e unul excelent deoarece costă până în 800 eli, iar acest preț mic e datorat în principal faptului că are un ecran mic; greutatea e una mică și de aceea la cele 3 kilograme ale sale cred că o să-l puteți amplasa cu ușurință unde doriți.
Contra: nimic deoarece costul de achiziție e unul foarte mic pentru un TV LED.

Concluzie

Dacă vrei să faci trecerea de la televizor cu tub catodic la LED atunci cred că acesta ar fi foarte bun. Brandul e unul cunoscut pentru televizoarele sale de calitate și ieftine și nu ridică vreun semn de întrebare. Eu cred că ar fi un TV foarte bun și pentru seniori deoarece ei nu le prea au cu tehnologia și acest TV are meniuri simple.

3 comentarii la „Horizon 22HL620”

  1. Chiar saptamana trecuta am cumparat cateva modele de Horizon si trebuie sa recunosc ca sunt foarte bune aceste televizoare pentru cat dai pe ele.

  2. sunt f bune…turcii au cea mai mare fabrica din Europa de asamblari electronice, robotizata in mare masura!

  3. L-am cumparat, imi place ca se vede foarte clar, se vede ca are frecventa mare de 100 Hz.
    CONTRA: pe unele posturi nu iti afiseaza subtitrarea, trebuie sa intri in meniu si sa o activezi la fiecare pornire a TV-ului.

    Nu am gasit o setare automata in acest sens…

Lasă un comentariu