Horizon 22HL5300F, televizor cu Clear Motion Engine

Televizorul Horizon 22HL5300F e unul dintre cele mai mici modele oferite de acest brand și poate fi pus în camere de dimensiuni reduse (cum poate fi bucătăria). Noua generație de televizoare arată un design elegant și chiar nu aș opta pentru un model mai mic decât acesta. Depinde și de locul disponibil, poate îl veți pune pe mobilierul din bucătărie și nu e foarte mult loc. Nu poate fi un model Smart în acest preț dar cred că știți deja asta. Calitatea imaginii e foarte bună cu tehnologia Clear Motion Engine, adică imaginea va fi clară chiar dacă e în mișcare.

Pentru cei care sunt interesați de caracteristici sale speciale, ei bine, ele sunt menționate în poza de jos. Bineînțeles, cu o așa diagonală nu poate fi un model FullHD, dar sunt și excepții. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aveți și un mod pentru jocuri pentru cei care vor să-l folosească ca și monitor pe birou. Cu alte cuvinte, inamicii pot fi văzuți ceva mai bine în zonele întunecate.

Are un sistem audio destul de puternic pentru dimensiunile sale – 2*10W. Majoritatea televizoarelor mici au sistem audio ceva mai slabe, deci trebuie apreciat televizorul la acest capitol. Conectivitatea unui televizor ca și acesta e foarte bună, adică nu-i lipsește absolut nimic, are chiar și slot CI+ (cu un card CI+ de la furnizorul cablu TV, puteți recepționa posturi TV diferite).

Păreri pro și contra

Ținând cont de preț, cred că merită să faceți o astfel de alegere și diagonala e destul de mare. Chiar dacă nu e foarte mare, are un player multimedia integrat care poate reda conținut media USB. Cu alte cuvinte, puteți pune pe un stick USB conținutul media și să-l vizionați pe televizor. Suportă cele mai populare formate media și nu cred că veți întâmpina probleme.

O soluție ceva mai simplă e să folosiți un cablu HDMI, adică Horizon 22HL5300F poate fi folosit ca un monitor pentru PC sau laptop, iar sunetul se va auzi în difuzoarele televizorului. Televizoarele pot fi folosite ca monitoare dar nu au aceleași caracteristici tehnice a un monitor în acleași buget.

Te-ar mai putea interesa