Horizon 22HL120

Cei de la Horizon fac televizoare foarte bune, iar televizorul LED Horizon 22HL120 nu face excepţie de la această regulă. Eu recomand modelul 22HL120 deoarece are rezoluţie Full HD, player multimedia şi undesign bine pus la punct. Iar, despre faptul că producătorul nu are site nu înseamnă că nu face produse de calitate, ci că face economie de bani.

22HL120 are un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi e unul dintre lucrurile care recomandă modelul de faţă. Stă foarte bine pe partea de fiabilitate, iar raportul dintre calitate şi preţ e fenomenal din moment ce costă sub 700 ron şi are rezoluţie de 1920 pe 1080 puncte.
Vine şi cu o garanţie bună deoarece Horizon îl garantează minim 2 ani şi maxim 4 ani (e posibil să-i măriţi garanţia cu încă doi ani cu vreo 89 lei, dar asta depinde şi de magazinul online de la care îl achiziţionaţi.)

Poze

Designul e unul pe placul meu şi se poate vedea cu ochiul liber că e aproximativ identic cu 19HL100 – un model nou de 48 inci cu dotări similare.

Din faţă
Lateralul

Specificaţii tehnice

Horizon 22HL120 cine cu un ecran de 22 inci pe care o să puteți urmării filme Blu-ray la calitate maximă deoarece are chiar și suport 1080p. Chiar dacă player-ul multimedia integrat din 22HL120 e unul elementar trebuie să știți că puteți conecta la TV un player extern sau un laptop prin HDMI ori VGA și așa o să savurați filme de orice calitate la calitate maximă.

Din păcate nu e dotat cu tuner DVB C, dar oricum la câțiva operatori de cablu tot ai nevoie de decodor. Vine doar cu DVB-T ceea ce e un lucru standard la orice televizor modern dar din păcate nu vă va ajuta la „prinderea” posturilor digitale de tip HD.

Păreri pro şi contra

Pro: 22HL120 costă extrem de puțin, arată bine, iar performanțele vizuale sunt remarcabile datorită tehnologiei LED, celor 5 milisecunde și rezoluției native cu suport 1080p. Nu știu dacă o să vă uitați vreodată la filme de pe discuri Blu ray, dar s-ar putea ca în câțiva ani transmisia TV să fie 1080p.
Contra: nu are tuner digital.

Concluzie

Horizon 22HL120 arată bine la exterior, meniurile sunt simple de navigat atât de către copii sau seniori și cred că ar fi foarte bun pentru aceste două categorii de vârstă, dar și pentru cei care nu vor un televizor inteligent (Smart TV) care să îi stoarcă de bani la achiziția lui.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Horizon 22HL120”

  1. Producator are site, doar ca dintr-un motiv anume televizoarele sunt brand-uite Horizon , n-am inteles niciodata de ce.
    E o chestie care se intampla strict pentru Romania. Mi-am dat seama cu un program care mi-a raportat ca monitorul meu „Horizon” e de fapt un KTC.
    Site-ul este deci : ktc.com.cn . Nu stiu daca se gasesc pe site chiar produsele Horizon dar asta-i alta poveste, producatorul are site.
    Din pacate desi sunt produse de buna calitate vad ca emag nu le mai vinde pe cele HD si pe cele Imagine HD pot sa le foloseasca ei. Mi se pare ca au un pret mult prea mare pt. asa o rezolutie si ar trebui reduse serios pt. ca sunt depasite.

Comentariile sunt închise.