Horizon 22H120

Acest televizor LCD 22H120 de 56cm vine ca o alternativă cu suport FullHD la Horizon 26T51. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi este recomandat de preţ şi datorită faptului că poţi vedea filme 1080p fără a pierde detalii esenţiale. Poate fi utilizat într-o bucătărie fără probleme sau chiar cumpărat pentru camera copilului/copiilor ori o cameră mai mică unde e mai bun un televizor mai mic pentru a nu-ţi strica ochii.

Poze

Din față
Din lateral

Specificații tehnice

Horizon 22H120 este un televizor cu o diagonală de 22 de inci, adică de 56 centimetri şi ar trebui să ştiţi că este unul de tip LED FullHD. E cu suport Full HD deoarece are rezoluţia de 1920 pe 1080 pixeli, deci va putea reda fără prea mari probleme filmele Blu-ray. Alte caracteristici ar fi luminozitatea de 300 de candele pe metru pătrat, formatul imaginii de 16 pe 9, prezenţa conexiunii HDMI şi a două difuzoare. Televizorul 22H120 arată aproximativ ca restul televizoarelor de la Horizon, adică e negru lucios (glossy). Restul caractersticilor sun similare cu restul TV-urilor ieftine şi ar mai trebui să ştiţi că are şi teletext.

Păreri pro şi contra

Pro: Horizon 22H120 este ieftin (are un preţ de plecare de 699 lei), e mic, are suport pentru filmele de pe discuri Blu-ray, i se poate conecta un player performant sau o consolă prin HDMI.
Contra: diagonala ecranului este cam mică (unii îl cumpără tocmai datorită acestui motiv).

Concluzii

Dacă vrei un televizor ieftin, dar în tendinţe (să fie LED şi să suporte filmele Blu-ray) atunci ar trebui să alegi un Televizor LCD Horizon 22H120 deoarece ar corespunde acestor criterii. Ar putea fi achiziţionat şi pentru a-l conecta la o consolă de jocuri cum ar fi un Nintendo Wii, PS3 sau Xbox360, dar imaginea nu va fi la fel de cursivă ca la televizoarele de peste 20 de milioane.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Horizon 22H120”

  1. Arata bine acest 22H120 pentru un Horizon. Multa lume ocoleste firmele anonime in favoarea celor mai cunoscute cum ar fi LG sau Samsung. Dar eu sunt de parere ca nu e important neparat aspectul sau brandul ci ce are acel produs in el.

Comentariile sunt închise.