Horizon 2205SW-TD

Monitorul/TV LCD Horizon 2205SW-TD e un aparat ieftin şi bun pentru persoanele care sunt în căutarea unui gadget de excepţie cu tuner TV integrat. Îl recomandă faptul că are tuner TV, boxe, rezoluţie optimă pentru filme HD, HDMI şi are un preț bun Vezi prețul special de azi ».
Nu ar trebui uitat de menţionat că acesta e cel mai ieftin monitor cu tuner de pe piaţă. La un preț mai mic puteți opta pentru un Horizon 2204LW.

Poze

Din faţă
Din lateral

Specificaţii tehnice

Are un ecran de 22 de inci de tip LCD care are un timp de răspuns de 5 milisecunde. Rezoluţia recomandată a monitorului e de 1680 pe 1050 pixeli, iar dimensiunea punctului e de 0,264 milimetri. Ecranul e unul de tip lat (wide), luminozitatea e de 300 candele şi ecranul poate reproduce circa 17 milioane de culori. Contrastul tipic e de sub 1000, adică de 800 la 1. Monitorul e conform standardului Tco 03 şi ca nişte facilităţi care ar trebui amintite sunt tunerul TV şi difuzoarele integrate. Pe partea de conectivitate are VGA, HDMI şi altele. Nu are cablu VGA, dar e foarte interesant faptul că are HDMI.

Păreri pro şi contra

Pro: e foarte ieftin (nu există un model mai ieftin la concurenţă – LG, Samsung etc), are tuner TV, difuzoare, provine de la un producător bun din acest domeniu, ecran de 22 inch, rezoluţie mare şi timpul de răspuns e destul de bun. Un alt plus ar fi şi prezenţa conexiunii HDMI.
Contra: nu are ecran LED şi nu vine cu cablu VGA.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Cel mai bun preţ e de circa 499 lei şi cum am zis-o de vreo două ori acesta e cel mai mic preţ pentru un monitor cu tuner incorporat.

Alternative

Din păcate la acest preţ nu prea ai concurenţă şi nu există vreun monitor cu caracteristici similare care aş putea să-l recomand ca alternativă.

Concluzie

Dacă vrei neaparat un monitor la care să poţi urmării posturi TV atunci acest monitor/TV LCD Horizon 2205SW-TD ar fi cea mai ieftină variantă, dar şi una dintre cele mai bune deoarece are o rezoluţie mare şi o diagonală apreciabilă. Deşi e un model din 2007 tot e popular şi acum în 2011 deoarece are HDMI şi multe dotări, iar preţul e unul fără concurenţă. Trebuie spus că nici la partea de design nu stă rău.

Te-ar mai putea interesa