Horizon 2204LW

Un monitor LCD ieftin și de dimensiuni mari este acest monitor LCD Horizon 2204LW care nu este un model nou dar cu siguranță este unul foarte bun pentru acel preț. Acest producător nu prea este așa de cunoscut în România deoarece nu prea are multe produse, dar cu siguranță produsele oferite sunt de o calitate superioară. Horizon 2204LW are un preț bun Vezi prețul special de azi » iar dacă aveți un buget ceva mai genros sau doriți un LCD mai bun care să aibe de exemplu HDMI, atunci vă recomand modelul Horizon 2205SW-TD. Din unele puncte de vedere acela este mai bun dar și datorită faptului că este mai nou.

Poze

Cam așa arată

Specificații tehnice

Display-ul este unul de 21.5 inci deci unul destul de mare. Acesta are o rezoluție aproape Full HD mai precis de 1680 cu 1050 pixeli. Horizon 2204LW vine cu un timp de răspuns de 5 ms, luminozitate de 300 cd/mp, un contrast tipic de 800 la 1, o rată de refresh de 30-82 kHz pe orizontală și de 55-75 Hz pe verticală. Acesta poate reproduce circa 16.7 milioane de culori.

Horizon 2204LW mai are un unghi maxim de vizibilitate de 160 de grade atât pe orizontală cât și pe verticală. Ca și standarde are: TCO’03. Pe partea de facilități, are doar Panel LG grad A. Din păcate nu vine cu boxe integrate, TV Tuner sau sistem de montare pe perete (VESA) deoarece are suport fix. Ca și porturi are intrare VGA. Având în vedere că este un LCD consumul maxim este undeva la 40 de W deci un consum la jumătate față de un CRT.

Păreri pro și contra achiziției

Horizon 2204LW are un preț accesibil, un design plăcut și performanțe decente. La un așa preț nu prea putem avea pretenții în special că nu este un model foarte nou. Unele specificații puteau fi mai bune, dar un mare dezavantaj ar fi lipsa HDMI-ului, dar și lipsa boxelor. Cu niște boxe integrate puteați să economisiți niște bani dar și așa un sistem audio de tip  2.0 sau 2.1 nu este foarte scump.

Concluzie

Acest monitor LCD Horizon 2204LW este o alegere ieftină deci pentru un buget mic. E un model de recomandat unui prieten care ar vrea să renunțe la vechiul monitor și să-și achiziționeze unul mai bun cu puțini bani. Sau puteți să-i recomandați alternativa cu HDMI care este mai nouă și care reproduce imagini mai clare și mai colorate datorită ecranului LED.

Te-ar mai putea interesa