Horizon 20HL7100H, TV de 51cm cu rezoluție HD Ready

Televizorul Horizon 20HL7100H e unul de 51 de centimetri adresat persoanelor interesate de ceva fiabil și cu tuner HD. Cei care fac trecerea la la CRT sau LCD la LED vor aprecia acest model întrucât oferă o imagine deosebit de clară.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu rezoluție HD Ready, unghiuri de vizualizare ok și player integrat avansat (poate reda *.mkv, *.avi și alte formate).


Caracteristici

Modelul 20HL7100H e unul cu dotări elementare precum ecran cu rezoluție 1366×768 pixeli, tuner digital dublu DVB C/T2 și player multimedia pe USB.
În comparație cu alte televizoare ieftine acesta vine cu suport pentru sunet dts. Sunt unele fișiere *.mkv care au incorporat astfel de sunet, iar televizorul poate reda.
Vine la pachet cu o telecomandă care are și butoane pentru player așa încât să puteți comanda cum doriți fișierele de pe USB sau harduri externe.
Având un ecran cu diagonală de 51cm nu aș putea spune că e prea mare, dar dacă vreți puteți să-l montați pe un suport care să fie compatibil Vesa 75×75.
Slotul CI+ e trecut cu vederea de mulți, dar e foarte bun întrucât în acest fel nu mai avem nevoie de un decodor, adică un aparat suplimentar care să mai ocupe și el spațiu.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi garanție de 5 ani, că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, că are slot CI+ (aici se introduce cardul CI necesar vizionării posturilor TV la calitate HD). Alături de calitatea imaginii și faptul că e subțire un alt avantaj ar fi că are un consum energetic foarte scăzut, iar în acest fel vă recuperați (în timp) banii dați pe el.
Contra ar fi lipsa softului smart, că nu are rezoluție FHD și panel IPS.

Verdict

Recomand acest model celora interesați de un aparat pe care să vadă emisiunile preferate la calitate maximă. Având conexiune HDMI și port USB (evident că are player integrat)
Dacă nu cunoașteți brandul Horizon atunci trebuie să știți că e unul românesc prezent pe piață de mulți ani și aparține de un cunoscut magazin online.

Te-ar mai putea interesa