Horizon 20HL700, televizor LED de 51 cm

Horizon 20HL700 e mai ieftin decât multe alte televizoare deoarece e de 71 cm – 20 inci, e Non Smart și nu are tehnologie 3D. Se adresează celor care vor să-l folosească strict pentru vizionat de posturi TV, redare filme și altele. Acest brand oferă și televizoare Smart care sunt ma scumpe, dar sunt mai ieftine decât cele ale altor branduri. Bineînțeles, partea software diferă de la un brand la altul și la cele foarte scumpe sunt prezente cele mai noi tehnologii ale momentului. Dacă sunteți un fan al unui alt brand cunoscut, atunci trebuie să luați în calcul un buget mai mare.

Dacă vi se pare cam scump, alegeți un televizor de maxim 20 inci sau mai bine alegeți ratele fixe ca o sursă de finanțare alternativă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Horizon-20HL700

Pe partea de sunet are difuzoare decente – 2.5 W fiecare, pentru mai mult un sistem home cinema e de folos. Claritatea imaginii e dată de toate acele specificații tehnice: unghiuri de vizibilitate de 176 grade, iluminare de 250 cd/mp, timp de răspuns bun etc.

Portul HDMI e standard și e necesar dacă aveți un laptop, media player, consolă sau mai știu eu ce gadget cu ieșire HDMI. Cablul HDMi se conectează destul de ușor deoarece are o mufă simplă și rezistentă. În pachet sunt incluse telecomanda și stativul pentru masă, deci acest TV poate fi pus și pe perete. Are și alte caracteristici care probabil nu le-am menționat: PVR Ready, Sleep Timer, NTSC Playback, mod hotel, blocare pentru copii și UltraSlim USB Movie. Fiecare televizor are un software diferit motiv pentru care playerul integrat nu va avea toate funcțiile dar nici un suport media avansat. Deci cea mai bună alegere pentru vizionat filme, e un desktop/laptop conectat la el sau un media player extern.

Plusuri: redare media USB, consumă puțin, e ieftin, imagine destul de clară și design elegant.
Minusuri: nu prea sunt.

Horizon 20HL700 nu e un televizor foarte performant dar în acest preț nu prea are concurență. Mulți producători cunoscuți preferă să lanseze doar modele mari și cele mici sunt destul de puține sau sunt monitoare/TV. Sincer, un televizor e mai ieftin decât un monitor cu tuner TV. Diferențele de preț pot fi justificate de imaginea 1080p sau cea 768p.

Te-ar mai putea interesa