Horizon 20HL5300H, televizor performant și ieftin

Televizorul Horizon 20HL5300H face parte din cea mai recentă generație de televizoare de la acest producător. Caracteristicile speciale ale unui televizor sunt principalele motive pentru care ați alege un astfel de televizor. Ele pot fi observate în poza de jos, dar le-am și enumerat. Pot spune că sunt destul de interesante pentru un televizor atât de mic. Oricum, cu fiecare generație, televizoarele devin tot mai performante și chiar nu merită să alegeți un televizor second hand.

Sunt destul de multe televizoare de dimensiuni reduse dar care nu oferă aceleași caracteristici ca acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

În acest buget, nu sunt televizoare Smart dar puteți avea unul dacă aveți un media player performant. Dacă vă doriți un televizor Smart pentru sufragerie, optați pentru unul cu sistem de operare și nu cu software simplu. Diagonala ecranului e generoasă pentru acest buget – 50 cm, iar aceasta aduce după sine o imagine HD, unghiuri de vizibilitate generoase, contrast dinamic decent și culori vii.

Are un tuner TV care recepționează posturi HD și pot spune că e standard pe televizoarele noi. Acesta e un alt motiv pentru care ar trebui să alegeți un televizor nou. Are și un player multimedia util deoarece poate reda conținut media cu ajutorul unui stick, iar acesta poate avea diferite funcții. În general, la televizoarele mai mare acel player e mai performant. Oricum, dacă aveți un laptop în apropiere, vă recomand să-l conectați cu un HDMI.

Pachetul include accesoriile clasice care sunt prezente și la restul modelelor de la acest brand. Nu are multe caracteristici speciale, că doar e un televizor modest: mod eco și temporizator (acesta poate fi reglat din setări după bunul plac).

Păreri pro și contra

În acest preț nu prea sunt televizoare mai bune cu tuner TV atât de performant, 100 Hz, design elegant, slot CI+ și Dolby Digital Plus. Acestea sunt principalele caracteristici ale acestui televizor și le puteți găsi și pe alte modele recent lansate care au ecran mai mare.

Horizon 20HL5300H e cel mai mic din seria dar există și unul de 61 cm cu aceleași dotări. Un ecran mai mare e ideal dacă vreți să stați la o distanță mai mare el, în special dacă vizionați filme sau seriale TV. Totuși, un televizor nou ca acesta poate fi folosit ca monitor datorită caracteristicilor tehnice și porturilor existente.

Te-ar mai putea interesa