Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Horizon 19HL700, TV 48cm

Adevărul e că nu găsești prea multe televizoare la sub 600 lei, dar acest Horizon 19HL700 e unul ieftin și bun. Asta pentru că are Dolby pe partea de sunet, tunere digitale, ecran LED cu rezoluție HD Ready și player integrat capabil de a reda inclusiv filme în format *.mkv.
Un televizor precum acesta e perfect pentru o cameră mică cum ar fi bucătăria sau camera copiilor și ar fi potrivit pentru părinți deoarece știm cu toții că ei nu prea o au cu televizoarele inteligente și vor un TV simplu căruia să-i poată da de cap.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un dispozitiv de calitate superioară care poate fi utilizat pentru vizionarea canalelor HD, dar și pentru vizionarea filmelor de pe unități externe.

Televizorul

Televizorul

Specificațiile care ar trebui menționate ar fi ecranul HD de 48 centimetri, unghiurile de vizibilitate bune (170 grade pe verticală și orizontală) și porturile utile (aș menționa USB și HDMI deoarece sunt cele mia importante). Tunerele digitale DVB T și DVB C vor fi de folos la vizionarea programelor în format HD, dar cel DVB-T nu știu cât de util vă va fi deoarece în România nu avem ceva de genul Freeview cum e în Marea Britanie.

Lucrurile pozitive la acest model ar fi ecranul foarte clar, sunetul bun (cu suport Dolby), prețul deloc mare și brandul cunoscut ca făcând televizoare calitative. Ar fi putut sta mai bine la partea de rezoluție, dar la 19 inci nu știu dacă vă v-ar fi fost de folos o rezoluție 1920×1080 pixeli. Nu ar fi tocmai bun pentru jocuri deoarece e un televizor cu un timp de răspuns de la 5 la 9 milisecunde.

În concluzie, dacă vrei un televizor mic și ieftin atunci acest Horizon ar putea fi o soluție bună. Nu trebuie să vă faceți probleme că nu are un soft inteligent deoarece acest lucru poate fi compensat achiziționând un player cu Android sau ceva de genul.
Un lucru care poate c-ar interesa e că are o greutate mică de până în 5 kilograme, iar asta înseamnă că poate fi montat cu ușurință pe o masă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu