Horizon 19HL600

Horizon 19HL600 este un televizor foarte ieftin care vine la pachet cu ecran LED, rezoluție HD+, tunere HD, player multimedia și HDMI. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani cred că este foarte dotat. În opinia mea acest model e foarte bun pentru persoanele care nu sunt pasionate de tehnologie, dr vor un televizor care să ofere o imagine clară.

Poze

19HL600 vine ca o alternativă la 22HL620 și de aceea arată aproximativ la fel, doar prețurile sunt diferite. E de culoare neagră, iar ecranul său e unul de 19 inci, adică undeva la 48 de centimetri. Dacă vă preocupă dimensiunile sale fizice atunci trebuie știut că nu e deloc mare și că are o greutate mică de 4 kilograme.

Aparatul

Specificaţii tehnice

Modelul 19HL600 vine cu un ecran LED ceea ce presupune un consum foarte mic de curent și o claritate superioară a imaginii. Având un ecran de 19 inci  cred că va fi excelent pentru o cameră mică înspre medie. Faptul că are tuner DVB C presupune că puteți viziona canale digitale dacă aveți un abonament HD ori dacă nu sunt codate. Din păcate, la majoritatea firmelor de cablu din România o să aveți nevoie și de acel decodor deoarece nu toți furnizează un card CI care să-l puteți introduce în slotul Ci+.

Păreri pro şi contra

Pro: are un ecran foarte clar și asta e deoarece e realizat cu LED și are o rezoluție HD+; garanția sa standard e de 2 ani și poate fi mărită la 3 ori 4 pe bani puțini; vine cu multe tipuri de conexiuni printre care se numără HDMI și D-sub, adică VGA; va putea fi montat și mutat cu ușurință deoarece are o greutate mică de 4 kilograme; vine cu player multimedia care poate reda fișiere populare.
Contra: nimic… la acești bani.

Concluzie

Dacă vrei un televizor ieftin pentru camera copiilor, bucătărie sau pentru tine atunci cred că acesta ar fi foarte bun deoarece e mic și foarte ieftin. Brandul Horizon e unul foarte cunoscut când vine vorba despre televizoare ieftine și eu zic că nu are trebui să vă preocupați prea mult legat de calitate deoarece calitatea e excelentă. În România se vând televizoare Horizon de mulți ani și nu am văzut ca lumea să se plângă pe forumuri despre ele.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Horizon 19HL600”

  1. Nu am avut prea multi bani si desi initial am zic iau un televizor de 81 centimetri l-am luat pe acesta de 49 sau cat e. Nu regret achizitia deoarece culorile sunt foarte realiste, iar aspectul exterior al televizorului e placut.

  2. Am si eu unul , primit cadou, e cu electronica VESTEL. Are DVB-C, lucru foarte bun atunci cand ai UPC, deoarece are CARD CI+. Eu am bagat in el CARD CI+ UPC si il vede, , receptionez posturile conform abonamentului. Recunoasterea cardului a fost mai greoaie, dar functioneaza. E ideal pentru la birou sau pentru bucatarie. E totusi mic.

Comentariile sunt închise.