Hitachi 39HXC02, TV Full HD 99cm

Televizorul Hitachi 39HXC02 e un model nou și excelent pentru cineva în căutarea unei soluții care să fie utilizată în principal pentru vizionarea de filme Full HD și posturi TV digitale.
Poți să-l folosești pentru vizionarea filmelor HD, Full HD și a canalelor de la cablu care sunt în format 720p, dar numai dac ai un abonament specific. Pe lângă tunerul DVB C are și DVB T, dar nu știu cât o să te ajute deoarece la noi în țară nu există televiziune digitală terestră.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». O facilitate foarte bună e prezența playerului multimedia care te va ajuta să vezi diferite tipuri de fișiere, inclusiv *.mkv.
Din imaginea de alături se poate vedea că e un aparat cu aspect modern, oarecum precum cel al modelelor de televizoare de la Samsung.

Televizorul
Televizorul

Specificațiile care te vor încânta la modelul acesta sunt ecranul de 39 inci, rezoluția mare și tunerele digitale. Ecranul mare e foarte bun pentru vizionarea filmelor la o calitate superioară, iar tunerele te vor ajuta să vezi posturi TV la calitate HD… dacă ai un abonament specific.

Plusurile acestui model sunt aspectul plăcut, că oferă niște imagini de calitate și porturile din dotare (are HDMI, VGA etc). Nu trebuie neglijat consumul de curent care e foarte mic – 59W, iar în mod de veghe consumă de 0,5W. Iar, dacă vrei să-l folosești la jocuri atunci și acest lucru e posibil deoarece are timp de răspuns scăzut, iar portul HDMI o să ajute pentru un transfer al iamginii și sunetului către aparat.
Singurul minus e că nu are soft smart. Dar, cu ajutorul unui player Android o să transformați televizorul acesta în unul smart și cu porturi de rețea.

Deci, acest televizor e perfect pentru cineva care vrea un televizor modern și capabil în același timp. E dovada perfectă că un televizor ieftin poate fi și performant.
În opinia mea, televizorul acesta ar fi excelent și dacă te interesează un cadou pentru părinți ori care să stea foarte bine în camera copiilor.

Lasă un comentariu