Himedia HD910B, media player 3D

Dacă ești în căutarea unui media player capabil atunci îți recomand acest Himedia HD910B. Prin capabil mă refer la disponibilitatea sistemului de operare Android, conexiune wireless integrată, suport 3D (inclusiv conversie 2D în 3D) și multe alte facilități utile. Nici nu costă prea mult deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » foarte bun. Acest player e realizat de o firmă cu o oarecare tradiție, dar dacă o să căutați pe ‘net atunci o să vedeți că și-au făcut chiar și site dedicat pentru România, chiar dacă e vorba despre o firmă asiatică.

Aspect

Aspectul e unul oarecum atipic deoarece arată mai mult a router cu acea antenă de la adaptorul wireless integrat.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Pe partea de hardware stă foarte bine deoarece e la nivelul unei tablete ieftine. Astfel, vine cu memorie RAM de 512 mega, dar să nu vă așteptați să vă jucați cele mai solicitante jocuri din Android market deoarece e un player multimedia. Soft-ul e unul caracterizat de Android 2.2, iar din această cauză poate fi utilizat pentur navigat pe Internet deoarece are chiar și browser web cu suport HTML5.

Păreri pro şi contra

Apreciez la acest mode faptul că e construit în jurul unei platforme cu procesor de 750Mhz, 512MB RAM și OS Android 2.2. Acest lucru e caracteristic unui telefon sau unei tablete ieftine cu Android. Vine cu suport pentru dts, iar acest lucru e unul foarte bun deoarece unele filme vin cu sunet dts, iar dacă aparatul nu avea suport pentru acest standard atunci filmele respective se auzeau fără sunet.

Concluzie

În concluzie, pot spune că e un aparat numai bun pentru cineva în căutarea unui media player așa încât să-și transforme televizorul non smart în unul smart. Dacă ne gândim bine atunci e mai ieftină această soluție, plus că are Android, iar asta presupune că e extensibil, dar ar fi bine să nu exagerați așa încât să-l stricați înainte de prima săptămână de utilizare.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Himedia HD910B, media player 3D”

Comentariile sunt închise.