HiMedia 3D Q5 II, mini PC cu Android

HiMedia 3D Q5 II e un media player deosebit deoarece are Android, software care îmbunătățește funcționalitatea playerului. Din denumirea sa se observă e e unul cu tehnologie de conversie 3D, astfel că e nevoie de un televizor ori monitor 3D ori 3D Ready. Ambele variante sunt bune deoarece au o rată de refresh mare. Acest brand a impresionat pe parcursul anilor cu astfel de modele dar sunt și altele mai ieftine dacă nu vă interesează acea. E un media player Smart iar dacă televizorul vostru nu prea are ce să ofere, un astfel de player e soluția.

Din poza și clipul de jos se poate observa conținutul pachetului. Prețul e corespunzător chiar dacă pare cam piperat, deoarece are tehnologia de conversie a imaginii 2D-3D. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Media playerul
Media playerul

Nu toate media playerele oferă un sistem de operare Android, dar oferă soluții software similare. Are și wireless astfel ca să puteți conecta media playerul la un hotspot. E unul Full HD și puteți conecta la orice TV cu ieșirea HDMI.

E dotat cu slot pentru card SD, 1 GB RAM și 4GB ROM. Deci dacă ați mai avut un gadget cu Android, e bine să luați și un card pentru stocarea fișierelor. Puteți naviga pe web deoarece Androidul oferă aplicații, servicii web și browser web. Caracteristice speciale ale sale: Airplay, Google Play, Flash și Android 4.2 Jelly Bean. Ca și porturi are: un HDMI, trei USBuri, LAN, audio etc. Pachetul său conține: cablu SATA, telecomandă, cablu HDMI și alimentator. Designul său e destul de plăcut și se potrivește perfect cu un televizor argintiu, dar și negru.

Plusuri: software cu Android (adică suport media avansat), multe USBuri, slot pentru carduri, procesor cu 2 nuclee, telecomandă are funcțiile esențiale, puteți conecta un mouse/tastatură la el dar și alte tipuri de periferice, conținut decent etc.
Minusuri: nu e chiar accesibil.

HiMedia 3D Q5 II e o alegere bună pentru cei ce își doresc un televizor Smart. Puteți transforma aproape orice televizor obișnuit într-unul inteligent. Spun „aproape” deoarece nu are rost să-l folosiți cu un televizor HD sau cu unul foarte vechi. Se adresează celor ce vor un suport media mai avansat deoarece playerul integrate de la TV nu suportă multe formate. Nu trebuie neglijat sistemul de operare care e aproape la fel de funcțional ca și un Windows (găsiți multe aplicații, jocuri, opțiuni).

Lasă un comentariu