Henson HAS-128HG/DD ECO-A, aparat aer condiționat

Dacă ți-e prea cald atunci ar trebui să-ți cumperi un aparat de aer condiționat Henson HAS-128HG/DD ECO-A care are 12000 BTU și clasa energetică A. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și-l recomandă în primul rând prețul și apoi specificațiile tehnice. Îl recomandă detaliile tehnice cum ar fi capacitatea de răcire de 12 mii BTU, de încălzire 13,8 mii BTU, consumul la răcire de 1,09 kW, consumul la încălzire de 1,11 kW, EER de 3,23 şi COP de 3,64. Nu trebuie uitat nici de debitul de aer de 580 mc/h, nivelul de zgomot UE 46 db, UI 34 db şi că suportă freon ecologic de tip r410A.

Poze

Henson HAS 128HG DD ECO A
Cam aşa arată

Specificații tehnice

E un aparat de condiționat ieftin și bun cu o capacitate de răcire de 12 mii de BTU și de încălzire de 13600 de BTU. Cum îi zice numele ECO-A, acest aparat face parte din clasa energetică A. Are filtru de tip sită + catechin + carbon activ. Are 3 trepte de ventilator și funcții standard de încălzire, răcire și ventilare. Ca funcții speciale are turbo și de dezumidificare. De asemenea are buton de sleep mode, nu are kit de instalare inclus și are agent de răcire de tip R410A.

Păreri pro și contra achiziției

Pro: este ieftin și are și funcție de încălzire. Ar trebui reamintit faptul că e un aparat ecologic deoarece are freon eco.
Contra: nu am ce să comentez la acest preț.

Preţuri

Cel mai bun şi mic preţ e de circa 799 lei şi poate ca resigilat va fi mai ieftin în perioada următoare.

Concluzii

Dacă vrei un aparat de aer condiționat buna atunci ar trebui să alegi acest aparat de aer condiționat Henson HAS-128HG/DD ECO-A deoarece este unul la un preț accesibil și este unul dintre cele mai vândute. Poate o să te întrebi cu ce e mau special acest aparat. Păi are şi garanţie 3 ani, iar preţul trebuie menţionat şi apreciat că e fără concurenţă.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Henson HAS-128HG/DD ECO-A, aparat aer condiționat”

  1. Ma gandesc si eu sa-mi achizitionez un astfel de aparat de racit, dar trebuie sa gasesc mai intai o firma serioasa care sa-l moteze.

  2. Ai o listă de firme care montează astfel de aparate pe site-ul înspre care am pus link şi acolo găseşti şi tarifele corespunzătoare.

Lasă un comentariu