Heinner XV-4040-GR, aspirator fără sac 400W

Heinner XV-4040-GR e un aspirator destinat celora care au buget mic pentru achiziția unui nou aspirator fără sac și cu o putere mare de aspirare. Am putea spune despre acest model că e vorba despre unul românesc, deoarece brandul Heinner e românesc, însă nu e așa deoarece doar e vândut sub brand românesc.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un excelent aspirator. Dacă nu aveți încredere în producător atunci trebuie știut că acesta oferă o garanție de 3 ani, lucru care demonstrează că e vorba despre un produs de calitate.

Cum arată
Cum arată

Chiar dacă acest model e unul fără sac, are o capacitate foarte mare de 4 litri care vă asigură că nu trebuie să goliți prea des rezervorul. Are 2400W, însă puterea de aspirare este de 400W (foarte mare, în opinia mea), iar acest lucru contează cu adevărat. Nu trebuie să vă faceți griji cu referire la aerul evacuat deoarece acesta o să fie foarte curat pentru că aparatul are filtrare Hepa așa încât aerul evacuat să fie 99% curat.

Modelul acesta are ca plusuri garanția de 3 ani (nu o să mai întâlniți un brand care oferă 36 luni garanție pentru aspiratoarele sale), dotarea cu tub telescopic (metalic așa încât să nu se spargă dacă-l scăpați pe joc) și suprafața mare de aspirare de 8 metri. Capacitatea mare de colectare e ceva atipic pentru un aspirator fără sac deoarece majoritatea au undeva la maxim 2 litri.
Minusuri nu are, dar puterea de 400W pe partea de aspirare mi se pare cam nerealistă.

Deci, dacă te interesează un aspirator cu un preț foarte mic atunci cred că acest model ar putea fi o soluție pentru tine. E de culoare verde și e plăcut așa la aspect. Ca o facilitate ok e derulatorul de cablu care o să vă ajute în principal atunci când o să terminați de aspirat și o să vreți să adunați cablul. E o facilitate bună deoarece încă mai există modele ieftine care nu au așa ceva.

Te-ar mai putea interesa